10m ūdensizturīgs Ziemeļvalstīm tapetes ins mūsdienu vienkāršu ģeometrisko melnā un baltā sākotnējā punkta viesistaba, guļamistaba, TV backgrou

w150924

€25.64

Jauns produkts

produkta apraksts

Materiāls: tīra papīra materiāls Ūdensizturīgs veiktspēju: ūdensnecaurlaidīgs Izmērs: 10m x 0.53 m Stils: moderns minimālisma Piemērots skatuves: restorāns, bārs, klubs, guļamistaba, apģērbu veikals, kabinets, dzīvojamā istaba, utt.Piezīme: Tapešu līme nav iekļauti (lūdzu, izmantojiet dabīgo līmi, piemēram, rīsu līmi vai kartupeļu līme, neizmantojiet ķīmisko līmi)

K2B1

Cik ruļļos, kas man ir nepieciešams?

Piemērs: augstums wa11 ir starp 2. 5 metri un 3 metri.

par sevi: Ja jūsu sienas augstums ir no 2,5 metri un 3 metri, jūs varat tieši plaisu platums 1.5 9, un iegūtais skaitlis ir numurs, ko ruļļos.Piemēram, ja augstums ir 2,7 metri, un platums ir 3 metri, tad sadaliet platums 3 līdz 1.59, kas ir vienāds ar 1.88, un skaitu ruļļos, kas ir nepieciešams, ir 2.

Daudzpusīga sienas mērīšanas metode

Piemērs: augstums wa11 ir starp 2. 5 metri un 3 metri.

♦ Klientu apkalpošanas aprēķins: piemēram, ja vēlaties ievietot istabā norādīja ar melnu bultiņu, lūdzu, tieši pateikt, klientu apkalpošanas dienestam.I ievietojis četrām sienām, vienotību ir * * metri, augstums zaļās līnijas), un perimetru ir ** metri (kopējais platums, sarkanās līnijas) (Metri saskaita) • Piemēram: es ievietojis četrām sienām, vienotais augstums 2.8 metri, perimetru 12.8 metri, cik daudz ruļļos, kas man ir nepieciešams? ♦ Aprēķināt pats: Ja augstums zaļā līnija ir 2,5 metri un 3 metri, lūdzu, sadaliet kopā platumā no sarkanās līnijas līdz 1.59 lai saņemtu skaitu ruļļos.Piemēram, augstumu zaļās līnijas jūsu istabā ir 2.8 metri, un kopējais sarkano platums (perimetru) ir 13 metru.Plaisu 13 ar 1.59 vienāds 8.17. Relatīvais vajadzībām 8 ruļļi jo savas durvis un logi nav nepieciešams būt uzlīmēts.

Kāds ir izmērs tapetes?

Tapetes ir 10 metrus garš (9.5 metri dažiem produktiem) ±0.3%.Tapetes platums 0.53 metru (52 cm 53 cm). 10mx53cm tapetes platība vienam roll ir 5,3 kvadrāts ±0.3%. 9.5mx53cm tapetes platība vienam roll ir 5.035 kvadrāts ±0.3%.Interpretācija ± 0.3%: Tas nav tā, ka mēs samazināt stūriem un sagriež materiāli, bet, ka tapetes nav 100% precīzs, kad fona attēls netiek izgriezts.Piemēram, par 10 metriem, tapetes, iecietība, kas atrodas 0.3 procentiem, tas ir, 30 cm.

atgādinājums:

Tāpēc, ka iepakojumā ir mazāks par 2KG, ja pasūtījuma apjoms ir lielāks par 2 vai vairāk, un nevar būt ievietots, jūs varat izvietot, lai vairākas reizes, kamēr numuru, kuru vēlaties.Ņemiet vērā, ka, tapetes, līmes, nav iekļauta (lūdzu, izmantojiet dabīgo līmi, piemēram, rīsu līmi vai kartupeļu līmi, nevis ķīmiskās līmes) Grumbas var parādīties transportēšanas laikā, bet tas neattiecas uz sienām tapetes.Šis produkts ir nošauts ar profesionālu fotogrāfu, bet gaismas intensitāti un intensitāte no aukstā un siltā displeji ir dažādi, ir krāsu atšķirības.Lai izvairītos no krāsu atšķirības, uz sienām, lai tās vienā reizē, lai nodrošinātu, ka tie nāk no tās pašas partijas / partiju.Ja ir kādi papildu atkritumu, tas ir labāk pirkt vienu vairāk roll, lai jūs varētu saglabāt izmantošanu.

Ir jauks laiks, iepirkšanās, esiet Sveicināti vēlreiz!

Tagi: papīra cilnes b1 formātā, pērle papīra b1, eloop b1 soma, b4 papīra maisiņā, b1 papīra grāmatiņa, papīra soma, 1l, kaste b1, iconia b1 pasniegtas, roidmi glases b1, bm tapešu

Funkcijas Ūdensizturīgs
raksts polka dot
Izmantošana Sadzīves
Stils Mūsdienu
Maksas Vienības Usd/Roll
Zīmola Nosaukums Eovna
Modeļa Numurs k2-B1
Materiāls Papīrs
Iezīme Videi Draudzīgs

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti