4K 8MP, Āra PTZ POE IP Kameras 20X Optisko Tālummaiņu, Kustības detektors IS 80m 360° Pan Klāstu Hikvision Protokola Onvif H. 265 Danale

w150902

€127.88

-85.26

€213.14

-40 %

Jauns produkts

Izlasiet, Pirms Jūs Iegādāties

Nodokļu un Maksājumu, Mēs piedāvājam bezmaksas piegāde lielākajā daļā valstu , bet mums nav jāattiecas uz jebkuru nodokļu un nodevu.Pircējiem ir jāmaksā par nodokļu un maksājumu, kad tas, ko iekasē no pircēja muitas.

Paziņojums Klientiem eiropā, kas mūsu pārdošanas cena nav iekļauts PVN!Ja vēlaties pilnīgi nodokļu bezmaksas, pārliecinieties, vai sazinieties ar mums pirms pasūtījuma veikšanas!Paldies!

Laipni Atgādinot krievu draugi, kas neaizmirstiet pievienot Personas Nodokļu maksātāja reģistrācijas numurs vai Pases Informāciju uz savu Kontu, ja jūs cerību, lai izmantotu Express (Piemēram, www.grandtech.lv Premium Piegāde).

Tālvadības Maksa, Ja jūsu adrese ir definēta kā attālā rajonā, ja sūta ar Starptautisko Express, jums ir nepieciešams maksāt papildus 40$ tālvadības piegādes maksa.Vai jūs varat sniegt mums citu adresi, kas nav remot.Paldies par jūsu sadarbību!

City & Zip Kods pieaugs varbūtība sekmīga paketes, lūdzu, pārliecinieties, lai pabeigtu pareizi pilsētas nosaukumu & zip code pirms pasūtījuma.

Super HD 8-Megapikseļu Augstas Izšķirtspējas,4K IP Kameru,3840 x 2160P

Šī PoE IP kamera Ar tās 1/2.8" CMOS sensors , piegādā 8 Megapikseļu izšķirtspēju (3840*2160), nodrošinot detalizācijas pakāpē, kas nepieciešama sejas atpazīšanas un numura zīmju identifikāciju.

Pan/Tilt/Zoom,4.7~94mm Objektīvs,Atbalsta 20X Zoom 4.7-94 mm objektīvs uz šī kamera piedāvā 360°redzes lauks, lai nosegtu un pasargātu plašāku jomu.Par augstākās diennakts uzraudzība, jūs varat paļauties uz kameru, ir 120 dB true Wide Dynamic Range (WDR), ka peļņa labākus attēlus dažādos apgaismojuma apstākļos, kā arī 3D Digitālā Trokšņa Samazināšana (3D-DNR) un True Day/Night (ICR).

Cutting-Edge H. 265 Video Kompresijas H. 265 kodēšanas standarts, kas ļauj ierakstīt līdz pat 4 reizes garāka nekā H. 264 ar to pašu HDD.Tajā pašā joslas platumu, tas notonly nodod skaidrāku un vienmērīgāku video, bet arī saglabā vairāk diska krātuves vietu, tādējādi ļauj ietaupīt lielu naudas summu, lai jūs.

Ūdensizturīgs metāla gadījumā,plaši izmanto iekštelpu un āra Kameras Darba Temperatūra: -30℃-(+60)℃, 10%-90%RH;IP66 whestherproof Līmenī.

Augstas Kvalitātes Nakts Redzamības līdz 80m Gara nakts redzamības attālumu līdz 80m.Augstas kvalitātes infrasarkanā nakts redzamības novērošanas kamera uztver pilnīgi skaidrs, video pierādījumus, zādzības un vandālisms, kas notiek vājā apgaismojuma apstākļos.Drošības monitors jūsu mājās,aizsargātu jūs un jūsu ģimenes.Kameras Kustības detektors – Iegūt vizuālu brīdinājumu.Šī funkcija sniedz vizuālu rādītājs monitoringa ekrānā, kad kustība ir konstatēts ietvaros fotokameras skata lauks, tāpēc, ka uzņēmējs ir ātri brīdinājumu, kad darbība ir atklāta.Viegli piekļūt, izmantojot bezmaksas Mobilo Ierīci PROGRAMMU un DATORU Programmatūru, Kad jūs iet ārā,jūs needn nav jāuztraucas par savu īpašumu security.By izmantojot šo cctv sistēma,jūs varat tālvadības apskatīt video tiešraidi, kas vienlaikus jebkurā vietā un jebkurā laikā ar wifi/4G viedtālrunis/iPad/GAB.

High-End Quaity Garantija: Visa mūsu preces ir izgatavotas TOP ražotājs Pasaulē.

7-24 Pēc pārdošanas pakalpojumus: Mums ir izcila pārdošanas un pēcpārdošanas komandas, lai atbalstītu jūs.

Ātra piegāde: Mums bija uzbūvēta RU, DE, ES, ĀS, MUMS Noliktava.Lielākā daļa no mūsu objekti tiek krājumu uz vietas, lai pārliecinātos, ātra piegāde.

Profesionālu Komandu, kas kopš 2006. gada: Tā ir jūsu labākā izvēle, lai tiešsaistes tirdzniecības.

Klientu ievedmuitas nodokli un Nodokļa ( PVN) NAV JĀIEKĻAUJ : Pircējiem ir jāmaksā par nodokļu un maksājumu, kad tas, ko iekasē no pircēja muitas.

Tālvadības piegādes maksa: Ja jūsu adrese ir tālvadības pults, jums ir nepieciešams maksāt papildus kuģniecības izmaksas vai pls dod mums citu adresi, kas nav tālvadības pulti.

Specila krievu draugiem: neaizmirstiet pievienot Personas Nodokļu maksātāja reģistrācijas numurs vai Pases Informāciju uz savu Kontu, ja jūs cerību, lai izmantotu Express (Piemēram, www.grandtech.lv Premium Piegāde).Citādi www.grandtech.lv neļauj mums izmantot šos nosūtīšanas metodi, kad nokārtot kuģošanas.

15 mēnešu garantija lielākā daļa no produktiem, kopš iegādes datuma.

Garantijas perioda laikā , jūs varētu sazināties ar mūsu tehniskā atbalsta komandu jebkurā laikā pēc ziņu; e-Pasts; Tālrunis; Skype; Facebook; Youtube.

Produktu var atdot atpakaļ kompensāciju vai nomaiņa 30 dienu laikā no iegādes datuma.

Atpakaļ preces ir neizmantota,oriģinālajā iepakojumā un ietver visus piederumus.Piegādes izmaksas ir neatmaksājamas.

Lūdzu, sazinieties ar pārdevēju pirms atgriešanās pretējā gadījumā tā tiks anulēta.

Ja jums ir apmierināti ar mūsu preci, Lūdzu, jūtieties brīvi atstāt savu atsauksmi.

Tagi: 360 grādu kamera, 1080p webcam, 70mai xiaomi, gp tracker, tptek ptz kameras, kamera reolink, ds kamera, kamera ip dahua, cccam serveris, logitech peles

IS Attālums(m) 80-100m
Īpašas Pazīmes Ūdensizturīgs / Ūdensnecaurlaidīgu
Skatīšanās Leņķis 360°
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Megapikseļi 8MP
Barošanas Avots(V) 12V DC
Objektīvs (mm) 4.7-94mm
Signāla Darbība Vietējā Signalizācija
Uzstādīšana Sānu
Zīmola Nosaukums UniLook
Savienojumi IP/Tīkla Vadu
Sienas Stiprinājums Sānu
TF Kartes NAV
Uzglabāšana NAV
Veids IP Kameras
Sertifikācija CE
Video Kompresijas Formāts H. 265
Atbalstītie Mobilo Sakaru Sistēmas ios
Tīkla Interfeiss RJ-45 10/100Mb Ethernet Ligzda
Izmēri (L x W x D)(mm) 13.7*23.4 CM
Atbalstītās Operētājsistēmas Windows 10
Sensors CMOS
Modeļa Numurs AZ-IPZ45820E
Augstas Izšķirtspējas 8.0 Megapikseļi
Tehnoloģija Pan Tilt Tālummaiņa
Strāvas Padeve Ar POE
krāsa Balts
Minimālais Apgaismojums(Lux) 0.01 Lux
Stils Dome Kamera
Izejas Jauda Audio NAV
Elektroenerģijas Patēriņš(W) max 20W

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti