20pcs Dia9.5x12.7mm Neodīma magnēti neodīma NdFeB Jauns Stienis spēcīgu Magnētu, amatniecības pastāvīgu magnētisko materiālu

w1483

€16.47

-0.69

€17.16

-4 %

Jauns produkts

Jums būs iegādāties 20pcs kārta super spēcīgu magnētu dia9.5x12.7mm.

Prodcuct Apraksts:

Spēcīgākā magnētiskā materiāli, Neodīma Dzelzs Bora(NdFeB)magnēts, retzemju magnēts

Pakāpe N35 Neodīma stienis magnēts

Izmērs: Diametrs: 9.5 mm

Biezums: 12.7 mm

Virsma: Ni+Cu+Ni pārklājumu

Magnetizētas, izmantojot 12.7 mm.

Pielaide: +/-0.1 mm

Darba temperatūra: mazāk nekā 80 Grādu pēc Celsija .

Maksājums:

Mēs pieņemam Darījuma & T/T.

Iepakojums:

* Pack( 20pcs/pack)

Mini pasūtīt: Viens Iepakojums.

* svars 20pcs magnēts: 0.13 Kg

* Iepakojuma izmērs: 15x8x9cm

Sūtījumu:

* Mēs esam ne reponsible, lai nevar piegādāt adresi.

* Magnēti tiks izsūtīta 4 dienas pēc maksājuma darīts.

* Mums nav jāmaksā par ievedmuitas nodokļa vai nodevas jūsu valstī.

* Ierodas laiks:

Parasti, mēs nosūtīt sūtījumu ar China Post Air Mail, kas notiks no 15 līdz 40 dienas, lai sasniegtu jums, sagatavošanās laiks ir arī atkarīgs no valstīm, laika apstākļi, brīvdienu festivāls un tā tālāk.Ja jums ir nepieciešams priekšmetus, steidzami, lūdzu, sazinieties ar mums brīvi piemērots sniegšanas metodes(kā zemāk), pirms jūs iegādāties tos.šādā veidā, jums ir nepieciešams maksāt PAPILDUS MAKSU, šādu kurjeru uzņēmums var nosūtīt priekšmetus, vairāk ātri, piegādes maksa ir ļoti augsta.Turpmāk dos jums aptuvenu priekšstatu par laiku no dažādām kuģniecības uzņēmums.Pārvadātāja Nosaukums Paredzamās Tranzīta Laika Izsekošanas Pakalpojumu, DHL 3-6days www.dhl.com UPS, 3-6days www.ups.com Fedex 3-6days www.fedex.com TNT 4-8days www.tnt.com EMS 5-9days www.ems.com China Post Air 15-40days www.intmail. 183. com

Jūs esat laipni aicināti sazināties ar mums un iegūt kurjeru maksas, ja jums ir nepieciešams, lai kuģis ar iepriekš pārvadātājs.

Brīdinājums:

* Kad savieno divas magnētiskās pogas, izdarīt tos tuvāk viens otram lēnām un maigi.Grūti drupināšanas varētu izraisīt bojājumus un plaisas magnētisko materiālu.

* M agnets būtu jārīkojas uzmanīgi, lai izvairītos no traumām un bojājumiem.Tas ir ļoti viegli savelciet pirkstus starp piesaistot stabi.Lūdzu, ņemiet magnētus no bērniem un grūtniecēm.

Kompensācija:

* Mēs pieņemam kompensāciju, ja produkts nav kā decribed.

* Ja jūs izvēlieties ne-piemērotu objektu, mēs pieņemam atgriešanās labā stāvoklī, jums ir jāmaksā atpakaļ nosūtīšanas maksa.

Atsauksmes:

* Lūdzu, sniedziet mums pozitīvas atsauksmes, ja jums ir satisfid par mūsu produktiem.

* Lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties, pirms jūs atstāt mūs negatīvas atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu.

* Ja es neesmu online, lūdzu atstājiet savu ziņu, mēs atbildēsim jums, kad mēs pieteikties.Mums atbildi katru ziņu, izņemot to, mums nav iegūt jūsu vēstījumu.

Par mums:

Mūsu produkti ietver pastāvīgie magnēti (NdFeB, SmCo, AlNiCo, Gumijas magnēti, Ferīta magnēti) un magnētisko mezglu (magnētisko žetons turētājs, magnētisko filtru, magnētisko atlēts, pot magnētu magnētisko zīmju turētāju, magnētisko catchers, izglītības magnēti, drukas magnētiskā papīra ).Mūsu magnēti ir pieejami dažādas formas un izmēri, ieskaitot bloku, gredzens, segmenta, disku, cilindru utt.Šie magnēti ir plaši izmantota elektronika un elektriskās ierīces, akustiskās ierīces, medicīnas un veselības programmas, un daudzas citas patēriņa preces.Ja jūs nevarat atrast magnēts, kas jums ir nepieciešams, jūs esat laipni aicināti sazināties ar mums, mēs varam veikt magnēti, saskaņā ar jūsu prasībām.

Citi magnēti, jūs varat, piemēram:

Tagi: liels, spēcīgs magnēts bārs, magnēts telescop, magnēts koka, neodīma magnēts, vara dzenskrūvi, iman neodīma, magnēts stienis, bišu vasks lapa, mazo neodīma magnēti, magnēts neodīma n52

Forma BĀRS
VIRSMA Ni+Cu+Ni pārklājumu
Tolerance +/-0.1 MM
Kompozīta NdFeB Magnēts
Veids Pastāvīgs
Zīmola Nosaukums XICIMAG
Ar Caurumiem No
Modeļa Numurs n35
Pieteikums Rūpniecības Magnēts

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti