Hercogs Classic "Konfūcijs" Sērijas Bambusa Metāla 0.7 mm Irīdija Nib Strūklakas Pildspalvas ar Luksusa Oriģinālu Dāvanu kastīte Tintes Pildspalvas Dāvanu

w148094

€44.21

-3.84

€48.05

-7 %

Jauns produkts

Hercogs classic "Konfūcijs" sērijas Bambusa metāla 0.7 mm irīdija nib strūklakas pildspalvas ar luksusa oriģinālu dāvanu kastīte tintes pildspalvas dāvanu

Pakete ietver:

1 x Pildspalvu

1 x Oriģinālu dāvanu kastē

Laipni vairumtirdzniecības sadarbību,nekādu problēmu,lūdzu, atstājiet ziņu

mums,vai sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas online!

Klientu Apmierinātība

Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai bažas pirms vai pēc šī pirkuma.Mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% apmierinātību.

Maksājuma

Ir daudzi maksājumu metodes pieejama www.grandtech.lv piemēram, Darījuma,kredīta kartes, reālā laika bankas pārskaitījumu, bezsaistes maksājumu (bankas pārskaitījumus un Western Union).Jūs varat izvēlēties metodi, kas ir ērtāk.Lai aizsargātu jūsu intereses, jūsu maksājums tiks uz laiku, kas notika ar www.grandtech.lv, un netiks izpausta, kamēr jūs saņemat jūsu pasūtījumu un ir apmierināti ar to.

Piegāde

1.Vienumi parasti tiek nosūtīti ārpus drīz pēc tam, kad maksājums ir ticis pārbaudīts (Sat. & Sun.izslēgts.)

2.Preces tiks nosūtītas Honkongas Gaisa Pasta Pakalpojumu.Parasti jums būs nepieciešamas aptuveni 10-25 darba dienu laikā (izslēgt sestdienu & svētdienu, Svētku dienu), lai saņemtu savus objektus.

3.Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem, tas var ilgst līdz pat 4-8 nedēļām.lūdzu, skatiet detaļu, kā belowe.Valsts Apm.Piegādes Laiks asv / Apvienotā Karaliste / Austrālija / Kanāda 10-25 darba dienu laikā Brazīlija / dienvidamerika var ilgt līdz pat 4-8 nedēļām, jo stingri Pasūtījuma Pārbaudes Itālija / Francija / Spānija / Vācija / Austrumu Eiropā, var ilgt līdz pat 4-8 nedēļām, jo stingri Custom Kontroles

Atgriešanās Politiku

Ja jūs vēlaties, lai apmainītos ar to objekti, kas saņemti, jums ir jāsazinās ar mums 7 dienu laikā pēc saņemšanas jūsu pasūtījuma.Un jums būtu jāmaksā papildu sūtīšanas maksa, kas radušies un priekšmetus, kas atgriezās būtu saglabājusi savu sākotnējo stāvokli.

Atsauksmes

Paldies par jūsu pirkt mūsu produktu,mēs piedāvājam mūsu pozitīvas atsauksmes, lai jūs , un tajā pašā laikā ceru, ka jūs varētu atstāt mums pozitīvas atsauksmes un 5 Zvaigžņu arī , Paldies!

Ja ir kādas problēmas, kuras laikā jūsu iepirkšanās lūdzu, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams,mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu tos jums!

Lūdzu, izvēlieties naudas sodu zvaigznes,paldies jums tik daudz!!!

Profesionālās Kancelejas preču Piegādātājs , Laipni vairumtirdzniecības !

Visas preces ir pārbaudītas, ražošanas laikā un pirms iepakojuma.Mēs arī akciju pilnu rezerves daļas.Mēs varam un mums būs laimīgi nodrošināt jūs ar pēcpārdošanas pakalpojumu jūs pelnījuši.

Mūsu reputāciju un lielisku klientu apkalpošanu, sniedzot lielisku vērtību un atbalstu visiem mūsu klientiem.

Mēs vienmēr meklēt labākās kvalitātes produktus, kas ir iemesls, kāpēc mēs varam droši stāvēt ar mūsu solījums par " tīru kvalitāti, tīrs dizains.

Darba laiks : PLKST 9:00 - PM 11:00 , pirmdiena - sestdiena

Tagi: hercogs pildspalvu, lodīšu pildspalvas, tintes pildspalvas komplekts, 390 ktm duke, tintes tintes pildspalvu, jinaho tintes pildspalvu, tintes pildspalvu, pildspalva, bambusa zobu suka, liels bambu

Modeļa Numurs KongZi
Rakstīšanas Punkts 0.7 mm
Nib Tips Standarta Tips
Zīmola Nosaukums jinghao
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids tintes pildspalva
Tintes Pildspalva ir Padoms Materiāls Citi Metāli
Iepakojums Dāvanu Kaste
Materiāls Metāla
Īpašu Pieteikumu Rakstīšana
Nib Materiāls Iraurita

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti