70x60x30mm Mr Grippy Oglekļa Šķiedras Pretslīdes RC Modelis Lodēšanas Jig XT60/ Dekāni T-Plug Bullet Hxt Instruments Solder

w14789

€6.06

-2.37

€8.43

-28 %

Jauns produkts

70x60x30mm Mr Grippy Oglekļa Šķiedras Pretslīdes RC Modelis Lodēšanas Jig XT60/ Dekāni T-Plug Bullet Hxt Instruments Solder

Funkcijas:

1.Priekšsēdētāja Grippy ir ļoti labi pārdomāts ar pavasara ielādes bīdāmās darbība; Oglekļa Šķiedras konstrukcija, lai viņu apturētu slīdēt uz jūsu workbench - Viņš satver!

2.Viņš ir 2 pāri vertikālā sakausējuma amata skava jūsu vadi vietā, šīs amata vietas, kas ir par 1 collu plaisu starp katru pāri, ļaujot jums daudz vietas darbam.

3.Nākamais mums ir taisnstūra self-fiksācijas slots - tas slots ļauj stenda stingri turiet vīrietis vai sieviete XT60 vai Dekāni savienotājiem vieta, padarot ērtu un vienkāršu lodēšanu.

4.Pēdējais, bet ne mazāk svarīgi ir pāris apaļi caurumi, lai atbilstu bullet savienotāji, padarot lodēšanas ESC vai Akumulatora savienotāju brīze!

5.Uzmanību: Oglekļa vada elektrību - Nekad nenovietojiet 2 sveces no pašu akumulatoru Priekšsēdētāja Grippy vienlaicīgi vai viņš saņems ļoti karsts zem apkakles!!

Apraksts:

1.Viegli lietojams un izturīgs.

2.Oglekļa vada elektrību - Nekad nenovietojiet 2 sveces no pašu akumulatoru Priekšsēdētāja Grippy vienlaicīgi vai viņš saņems ļoti karsts zem apkakles!!

Specifikācijas:

Nosaukums: Lodēšanas Spīļierīču

Krāsa:Melna

Materiāls:Oglekļa Šķiedras

Izmērs: 70x60x30mm

Svars: 51g

Iepakojuma informācija:

Iepakojuma lielums: 70x60x30mm

Iepakojuma svars: 53g

Ploybag pakete

Pakete ietver:

1 X Lodēšanas Jig (neskaitot XT60 spraudnis)

Piezīme: īsta krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

66282 KARSTĀ PĀRDOŠANAS

Tagi: vīriešu dekāni, modelis pistole, vīriešu xt60, oglekļa caurules, oglekļa šķiedras panelis, hxt, savienotājs xt60, rc rīks, oglekļa plāksne, kā lodēšanas komplekts

Transportlīdzekļa Tips Helikopteri
Materiāls Oglekļa Šķiedras
Upgrade Daļas/Piederumi Citi
Četru riteņu Piedziņa Atribūtiem Montāža
Tehniskie parametri KV1100
Izmērs 70x60x30mm
Sertifikācija NAV
Instrumentu Piederumi Rīki
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Tālvadības Pults Perifērijas Ierīces/Ierīces Citi
Modeļa Numurs Lodēšanas Jig (neskaitot XT60 spraudnis)
RC Daļas un Accs Citi

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti