EAR Gadījumā 2020. gadam iPhone SE 2. 9/8/7 11/11 Pro Max/XR kristāldzidru Ekrāna Len Pilnīgu Aizsardzību Perfektu Fit Grūti iPhone SE Lietā

w14705

€5.14

-6.28

€11.42

-54 %

Jauns produkts

[Air-Aizsargs Stūriem]: Šis iPhone aizsardzības gadījumā ir izstrādāts ar amortizāciju, Gaisa-Aizsargs stūriem, kas palīdz aizsargāt tālruni no pilienus un citas ietekmes.

[Hibrīdu Aizsardzību]: Apvienojot grūti PC atpakaļ, elastīgs TPU rāmis un triecienu absorbējošu stūriem, tas iPhone hibrīda gadījumā nodrošina vispusīgu aizsardzību, nezaudējot kvalitāti.Paaugstinātas malas, kas palīdzētu novērst tālruņa iPhone ekrānu un fotokameras no berzes pret līdzenas virsmas, un kļūst scratched.

[Scratch-Resistant]: cietais PC backplate šo iPhone gadījumā ir grūts pietiekami, lai izturētu ikdienas valkāšanai-un-asaru, saglabājot jūsu iPhone ir stikla aizmugurējais meklē tik labi, kā jauns.

[Izskatās un Jūtas Lieliski]: pilnībā caurspīdīga, dzelte-izturīgs dizains ļauj šo iPhone skaidra lieta, lai parādītu savu iPhone sākotnējo izskatu.Elastīga TPU bufera piedāvā drošu un ērtu rokturi.

IPhone SE2 9 8 7 2020. gadam

IPhone 11 Sērijas 2019

Tagi: gadījumā, mobil tālrunis, iphone gadījumā 10 ceļotājs, stingru un skaidru gadījumā, iphone, clamp meter uni t, ear xr, iphone se 2. paaudze, ear, iphone se 2020 stikla želeja, iphone 6x cietā lietā, iphone x dizainers gadījumā spēlēt

Saderīgu iPhone Modelis IPhone 11 Pro
Modelis 3 Vāks iphone XR
Saderīgu Zīmols Apple iphone
Dizains Vienkāršā
Modelis 1 Gadījumā, iPhone 11 2019
Zīmola Nosaukums ear
Materiāls Mīksto TPU+GAB
Funkcijas Antidetonācijas
Model 2 Vāks iPhone SE2 9 2020
krāsa Caurspīdīga,Melna,Zaļa,Sarkana
Funkcija 1 Spēcīgu Aizmugurējo Vāciņu
Veids Aprīkots Gadījumā
Funkcija 2 Triecienizturīgs Gadījumā
Dorpship Atbalsts

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti