NT40 FMB Visas Sērijas Instrumentu turētāja FMB22 FMB27 FMB32 FMB40 Uz Frēzēšanas galvas 300r 400r emr ras mfh exn frēzēšanas galvas 50/63

w146961

€9.90

-12.1

€22.00

-54 %

Jauns produkts

Cienījamie klienti laipni lūdzam jūs mūsu veikalā, mēs dos jums labāko pakalpojumu, novēlu jums laimīgu iepirkšanos.

Specifikācija

Produkta Nosaukums: NT40 FMB Visas Sērijas Rīku turētājs Firmas Nosaukums: MAIAM Precizitāte: ≤0.005 mm Spriegošanas Precizitāte: 0.01~0.015 Materiāls: 20CrMnTi Tērauda Cietība: HRC50~55 Taisnība apaļums: 0.8 u Carburizing dziļums: 0.8 mm Virsmas raupjums: 0.8 mm Gadījumā mašīna: frēze, urbis, piesitiet, utt.

Funkcijas

Kriogēnā apstrāde un siltuma novecošanās ārstēšanu izmanto pārstrādes procesa šo produktu, lai uzlabotu precizitāti un izmēru stabilitāte produkts.Virsmas smilšu pārklājuma ārstēšana, uzlabotu virsmas cietība, nodilumizturība, uzlabot tīrību, labāk rūsas, korozijas novēršanai, stabilāku precizitāte, gludu virsmu justies ērti, skaisto izskatu, labas kvalitātes.

Par MUMS

1. Mūsu mērķis: inovācijas un attīstībai, stabilas kvalitātes un servisa orientēta. 2. Ļoti stingra produktu kvalitātes prasības, lai nodrošinātu stabilu kvalitāti. 3. Mēs pieņemam izvēle mazumtirdzniecības, vairumtirdzniecības un piegādes metodes.Kad jūs izvēlaties mūs, mēs kalpos jums no visas sirds.

Par piegādi

Mēs garantējam piegādes 72 stundu laikā pēc jūsu maksājumu.Ierašanās laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem, parasti prasa 10-30 dienu pastu (www.grandtech.lv standarta transports, epacket, Ķīna Post, gaisa pasts, utt.).Zemes gabaliem parasti nav muitas problēmas ar parasto pastu.Ja vēlaties iegādāties augstas pievienotās vērtības preču un izvēlēties express pārvadājumi (DHL, EMS Armex, u.c.), tur var tarifiem, kas būtu, ko maksā pircējs, jo dažādas politikas dažādās valstīs.Piezīme: Lūdzu, apstipriniet savu adresi, pirms laišanas pasūtījumu.Kad preces tiek nosūtītas ārā, mēs nevaram mainīt šo adresi.

Par pēc-pārdošanas

Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, mums būs pieņemt nomaiņa un kompensāciju, ja produkts netiek izmantoti vai ir bojāti.Mēs pieņemam atmaksāšanu vai daļēju atmaksāšanu, ja prece ir kvalitātes problēmas.Lūdzu, sazinieties ar mums un atgriezt preci pirms strīds notiek.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q : Kā dziesmu express piegādi?A : Dziesmu to, izmantojot šādu saiti : www.17track.net vai global.cainiao.com Q : Kā iegūt zemāku vairumtirdzniecības cenu?A : Ja jums ir nepieciešams liels skaits produktu, jūs varat ievietot neapmaksātu pasūtījumu.Pēc tam mēģiniet sazināties ar mums, lai apspriestu detaļas.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas servisu, mūsu klientu apkalpošanas var atrast, un atbildēt uz jūsu jautājumiem laikā.

Tagi: frēzēšanas darbarīki, metāliem, hsk63f rīku turētājs, nt40, bt30, sk 40, nvidia p106 100, nt40 rīku turētājs, lantwrna svece īpašnieks, 300r, laivu dzērienu turētājs

Precizitāte 0.005
Pieteikums Frēzēšanas
Zīmola Nosaukums MAIAM
Sertifikācija NAV
Pieteikums vides frēze, urbis, piesitiet, utt.
Materiāls augstas kvalitātes Tērauda 20CrMnTi
Modeļa Numurs NT40 FMB22/27/32/40 Instrumentu turētājs
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Cietība HRC50-55

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti