AMYAMY Elastīgi paplašināt Flex Vadu Šahtu urbšanas čaks garums 108CM pagarināšanu biti elektrisko Dremel urbis

w146862

€10.98

-10.54

€21.52

-48 %

Jauns produkts

Produkta funkcijas: Tas urbis flex kabeli vārpsta ar urbi čaks.Čaks fiksācijas tilpums:0.3-3.2 mm.Savienojuma rokturis dia:3mm ,Atbalsta lielākā daļa elektrisko dremel vai elektrisko urbi izmantot.Integrēta vārpstas bloķēšanas poga ērtai aksesuāru izmaiņas.Quick connect, viegli saistās ar rotējošu sekundēs.Elastīgs, vārpstu piešķir viegli un pievieno jaunu līmeni, daudzpusība, lai jūsu projekts spējām, ar pirkstu kontroli, pulēšana, koka griešanai, slīpēšana, gravēšana un vairāk.

Specifikācijas: Materiāls: Plastmasa + Metāls Krāsa: Melna vai zelta(Kā attēlā) Chuck fiksācijas tilpums:0.3-3.2 mm, kas Savieno rīkoties ar dia:3mm N. W: Apm.232g Produktu atlokiet Izmērs: Apm.108X2X2cm/42.52"X0.79"X 0.79"

Pievērsiet uzmanību: Lūdzu, izsekot savu sūtījumu no www.17track.com Ja tur ir jebkura kavēšanās, lai jūsu pasūtījumu, lūdzu, jautā man, lai atjaunotu / pagarināt, lai, pirms jūs atvērt strīdu.Paldies!Lūdzu, ņemiet vērā, savu vārdu, uzvārdu un pilnu adresi, vai arī zemes gabals būs atpakaļ.Tas ir ļoti svarīgi, lai krievijas!Ja neesat pārliecināts, kāda izmēra jums vajadzētu izvēlēties, lūdzu, pasakiet man, jūsu garums un svars, un citi mērījumi, ja jūs zināt, tā, ka man var sniegt padomu par labāko izmēra

Mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu mūsu pircējiem, lai līdz minimumam samazinātu risku, kas maksā nodokļus.Kā mūsu pieredze, 95% precēm var sasniegt bez nodokļiem, bet mēs neesam atbildīgi par JEBKURU importa nodokļi vai muitas kavēšanās.Ja sūtījuši, un atgriezties atpakaļ pie mums, jo pircējs atsakās maksāt virs nodevas, kuras mēs nevaram nosūtīt sūtījumu līdz brīdim, kamēr pircējs pilnīgi šīs maksas un apmaksāt .Ja jūs izvēlaties, DHL, nepieciešamību maksāt nodokļus, tad, lūdzu, jāmaksā nodokļi.mēs neesam atbildīgi visus nodokļus.Ja jūs nepiekrītat, lūdzu, nav pasūtījumu.Lūdzu, saprast un piedot .paldies !

Mēs pastāvīgi uzturēt pārliecību: Klients ir Dievs ,pakalpojums ir pirmajā vietā!tikai jācenšas 5 zvaigznēm pozitīvas atsauksmes, un centīsimies mūsu labāko, lai piedāvātu vislabāko pakalpojumu, lai mūsu klients.Ja jums ir kādas problēmas, par produktu vai preču iegādei mūsu veikalā.lūdzu, nevilcinieties un sazinieties ar mums pa e-pastu vai www.grandtech.lv ziņu,Mēs piedāvājam mūsu labāko apkalpošanu un atrisināt problēmu asap.Darba laiks: no pirmdienas līdz piektdienai (no 09:00-18:00 GMT+8, ASV Klusā okeāna piekrastes laika 18:00-03:00 ) Mēs atstāt pozitīvas atsauksmes, ik klientiem parasti .Lai veicinātu veselīgu Ali kopienas, mēs ceram, ka jums būs darīt to pašu, lai mums. 1) Ja jums ir kāda neapmierinātība, lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu šo problēmu, pirms atstājot mūs negatīvas atsauksmes 2) Mēs esam pārliecināti, ka vienmēr ir risinājums, un mēs negribam, sliktu atsauksmju, kā beidzas. 3) Labākais atlaidi laipni.Jūsu apmierinātība ir vienmēr mūsu mērķis. 1) Maksājumu jāpabeidz 3 dienu laikā, vai tas būs atcelts ar sistēmu, kas automātiski. 2) Lūdzu būt pārliecināti, jūsu maksājums ir droši turēt ar www.grandtech.lv, kamēr apstiprinājums no preces saņemšanas dienas. 3) lai aizsargātu gan pircējiem, gan pārdevējiem, www.grandtech.lv ir nepieciešams, 8-24 stundas, lai pārbaudītu maksājuma.Tad pasūtījums tiks piegādāts 3 darba dienu laikā (neieskaitot brīvdienas un svētku dienas), kad maksājums tiek noskaidroti.

Tagi: vīriešu urbt čaks, dremel pagarinājuma vārpstas, urbšanas flex grafīta vārpstas, čaks collet, dremel koka, hm, flexibl vārpstas, flex grafīta vārpstas, bāzes dremel, flex grafīta vārpstas instrumentu

Preces nosaukums Urbšanas flex kabeli vārpstas
DIY Piederumi Metālapstrāde
N. W Apm.232g
Garums 108cm
Savienojuma rokturis dia 3mm
Zīmola Nosaukums AMYAMY
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs LX-077
Čaks spriegošanas jaudu 0.3-3.2 mm
Materiāls Plastmasa + Metāls

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti