3D Apaļas Ilūziju, Paklāju Mandala Paklāji Paklāju Guļamistabas Gultas Datora Krēsla Antislip Grīdas Paklājs Romantiska paklājos Mājas Dekoru

w145598

€5.69

-3.79

€9.48

-39 %

Jauns produkts

Iepakojuma Saraksts: 1* paklāju

Stils: 3D Izdrukāt

Īpašības: Mīksta un ērta, neslīdoša, absorbējošiem

Materiāls: Poliesters

Izmērs: Diametrs 40cm, 50cm, 60cm, 80cm, 100cm , 120cm, 150cm, 160cm

Forma: Apaļa

Sabiezēt: 7mm

Atgādinājums:

1) Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

2) Izmēru, varbūt 1-4 cm kļūdas dēļ, puses pasākums.

Piezīme 1: 1 Inch=2.54 CM; 1 CM=0.39 Collas.2. piezīme: Sakarā ar citu, kas ražo partijās, var būt novirze 2----3 CM priekšmetiem.3. piezīme: Krāsas uz datora monitora var nedaudz atšķirties no faktiskā izstrādājuma krāsas atkarībā no jūsu monitora iestatījumiem.

Mēs kuģis no iepakojuma 2-4 darba dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas noskaidroti.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese un tālruņa numurs ir pareizi, pirms pirkšanas.Lūdzu, nav mums dot 1 vai 2 Zems Rādītājs par kuģniecību, kā mēs nosūtītas postenis ātri, bet aizjūras piegāde ir atkarīga no daudziem faktoriem.Mēs kuģis pa Pastu Ķīnas Gaisa Pasts,EMS,FedEx, vai DHL, lai visā pasaulē.

Visu veida maksājumu, kas ir nepieciešams, lai iet caur Darījuma; Maksājumu metodes: (visas kredītkaršu maksājumu iet caur Darījuma); Pēc tam, kad esat iegādājies preci, e-pasts ar Kases procedūru, tiks nosūtītu uz jūsu pasūtījuma e-pasta adresi.Jūs varat arī noklikšķināt uz pogas "noformēt pasūtījumu vai Maksāt Tagad" pogai, lai pabeigtu kases.

Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums , ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, atstājiet mums aktīvo atsauksmes.Ja ir kādas problēmas, Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes, mēs sniegs pozitīvus risinājumus~

Sazinieties ar Mums, Lūdzu, izmantojiet tikai www.grandtech.lv ziņu ar mums sazināties; Visi e-pasti tiks atbildēja, 1 darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīja savu e-pastu, un mēs atbildēsim jums asap.

Ja prece ir bojāta, lūdzu, paziņojiet mums 3 dienu laikā par piegādi; pircējs ir atbildīgs par visas kuģniecības izmaksas, kas noticis; Visi priekšmeti ir jāatgriež to sākotnējā stāvoklī, lai pretendētu uz kompensāciju vai maiņas preces.

Tagi: Ieejas Paklājs, grīdas paklājs biroja krēsls masīvkoka, guļamistabas paklāju, eiropas paklāji, liels 3d paklāji, paklāju ilūzija, paklāju mandala, briedis paklājs, 3d paklājs, 3d grīdas paklājs

Mazgāt Stils Mehāniskās Mazgāšanas
Technics Mašīna
Zīmola Nosaukums WINLIFE
Dizains wilton
Modelis Tips ĢEOMETRISKAS
Modeļa Numurs DD33
Stils Mūsdienu
Materiāls 100% Poliesters
Forma KĀRTA
Vieta Salons
Režīmi pārdošanas 1pc
Izmantošana Tirdzniecības
Apdare Stils Mūsdienu

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti