Nakts Skats no Ezera Mēness Laiva un Skolas Zivju Sienas Plakātu Jauna, Ķīniešu Stila Ainavu Abstraktā Audekls Drukāt Glezniecības Mākslas Pictu

w144616

€3.10

-3.09

€6.19

-49 %

Jauns produkts

Lūdzu, Ņemiet Vērā,

1. Mēs atbalstām Kritums Shiping un Vairumtirdzniecības, kuģu no visas pasaules.

2. Mēs pieņemam Customed Fotogrāfijas un dažāda lieluma, ja jums ir nepieciešams, pls sazinieties ar mums.

2.Glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu.

3. Lai aviod rāmis bojāts ilgi kuģniecības veids , audekls tikai,Bez Rāmja .

4. Sakarā ar dažādiem gaismas efektiem starp datoru monitori,mobilo telefonu, krāsu objektu, kas būs nedaudz atšķiras no rādīt attēlu mūsu veikalā.

5.1 inch=2.54 cm

Izmērs Referece

Produkta Parādīt

Materiāls 1.Lielisku Tekstūru, Audekls 2. Vides Aizsardzības Garšas 3. Smalkas Un Gluda Auduma Virsma, 4. Ūdensizturīgs

Iepakošanas Detaļas 1.Mēs izmantojam profesionālu un spēcīgu PVC CAURULES iepakojumā, lai nodrošinātu drošību jūsu sūtījumu transportēšanā. 2.Ūdensizturīgs lenti apvīti caurules.

Par kuģniecības: - Lūdzu pārliecinieties, ka jūsu adrese ir pareiza vai pilnīga pirms izdarīt pasūtījumu. - Sūtījums tiks piegādāts ar ePacket un Ķīnas ziņu gaisa pasts par brīvu,lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūs vēlaties experss piegāde. - Paredzamais piegādes datums var ietekmēt muitas, laika apstākļi utt., dažreiz tas var aizņemt nedaudz ilgāku laiku, lai saņemtu, Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums vēl nav saņēmušas paketi, lai paplašinātu savu pasūtījumu aizsardzības laiks .

Par pakalpojumu: Mēs darīsim visu iespējamo pakalpojumu, lai apmierinātu pircēju,lūdzu, sazinieties ar mums, ja ir kāds kvalitātes jautājums , postenis, kas nav saņemti utt., kompensāciju vai nomaiņa ir pieņemams.Lūdzu, neatstājiet negatīvas atsauksmes pirms kontakta.Paldies!

Tagi: vīriešu anotācija sienas māksla, ķīnas politiskā māksla, pvc laivu, anotācija plakāts, banānu zivis, ķīniešu audums, liels sienas attēlu rāmji dzīvojamā istaba, pikseļu mākslas plakāts, plakātu sienas, vīriešu mēness zābaki

Veids Audekls Printings
Mācību priekšmeti anotācija
Oriģināls No
Rāmis No
Materiāls Audekls
Stils Mūsdienu
Ir Smart Ierīces
Forma Vertikāla Taisnstūra
Atbalsta Bāzes Audekls
Modeļa Numurs Q187
Kadra režīmā Bez rāmīša
Technics Krāsošana Ar Strūklu
Vidēja Ūdensizturīgs Tintes
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti