DKZSYIM latīņamerikas Deju Kurpes, Jazz, Salsa Balles Deju Kurpes, Deju Sieviešu, Meiteņu Sandales sexy rhinestons kurpes, vairumtirdzniecība

w144294

€28.19

-54.7

€82.89

-65 %

Jauns produkts

Izmērs:lūdzu, izvēlies izmēru, atbilstoši jūsu pēdas garums.Ja jūsu kājas ir maz tauku un plaša,lūdzu, izvēlēties lielāku izmēru.Ja jūs nevarat pārliecinieties, izmēru,lūdzu sazinieties ar mums.Uzmanību: 1.Platums kurpes ir normālas,Varbūt, ka apavi nav piemēroti pārāk maza vai pārāk tauku kājām. 2.Tur ir par 0.01 cm--0.2 cm vidējais kļūdas par izmēru chart. 3.Lūdzu, izmērīt pēdas garumu, kā parādīts attēlā:

veikals: Mēs esam profesionāla deju apavu veikals ar rūpnīcas tiešā pārdošana.Mums ir vairāk kā desmit gadu pieredzi, kas ražo profesionālu deju kurpes.Mēs priecājamies par jūsu pirkumu.izmērs: Mūsu iegādāties mājas lapa būs redzama izmēru diagrammas no dažādām valstīm, jūs varat izvēlēties izmēru atkarībā no jūsu valsts vai garumu jūsu kājām.Platums mūsu apavi ir normāli, varbūt šo kurpju nav piemērots cilvēkiem, kuri ir pārāk tievas, vai pārāk tauku.Ja jūs neesat pārliecināti par izmēru, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi.Mēs palīdzēsim jums atrisināt problēmu, cik drīz vien iespējams.krāsa: Mēs parāda reālās bildes šeit, bet sakarā ar dažādiem gaismas un datori, bet tas var būt dažādu krāsu atšķirības.tā ir normāla parādība.

Cienījamais klients sually iepakojumā tiek piegādāti ar ePacket (bezmaksas piegāde), reach lielākā daļa no valstīm, kuras ietilpst 20 līdz 50 dienām .Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem, tā var ilgt līdz 60 dienām.Ja jums ir nepieciešama ātra piegāde metodes,mēs esam piegādes ātri, loģistika,DHL,EMS,FedEx.Mēs ceram kalpo jums .

1) Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu ņemt dažas sekundes, lai atstātu vērtīgu atgriezenisko saiti, un mums dod pieci slavē, paldies ļoti daudz! 2) Mēs vienmēr sniegt jums labākos produktus un pakalpojumus par zemāko cenu. 3) Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj neitrālu (3 zvaigžņu) vai negatīva (1-2 star) atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu, un sniegs jums patīkamu iepirkšanās atmosfēru šeit.Paldies!

Tagi: deju kurpes mazajiem rhinestones, sandales sievietēm, latīņu kleitas deju rhinestones, augsta papēža rhinestone, līgavas sandales, vīriešu latīņamerikas deju kurpes rhinestone, 12 papēdis sandales sexy, latīņamerikas deju kurpes meitenei rhinestones, papēdis sandales, latīņamerikas deju kurpes rhinestone violeta

Sporta Apavu Tips Deju kurpes
Deju Apavu Tips Balles/Latīņu Kurpes
Izlaides Datums Spring2019
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Dzimums SIEVIETES
Zolīte Materiāls Muitas Ādas
Papēža Par 6CM/7,5 CM/8.5 CM/10CM
Modeļa Numurs L388
pārsteigums Izlases dāvanu .
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Papēža Augstums Augsta (3" un uz augšu)
Zole Materiāls Mīksta Zole
Zīmola Nosaukums DKZSYIM
Papēža Tips Smaili Papēži
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Slēgšanas Tips Mežģīnes-Up
Kurpju Platums Vidējā(B,M)
Oderes Materiāls Sintētisko
Rotājumi Sprādzes
Izmērs EU 34-44 (feet length
krāsa Melna/Zelta/Sudraba
Līmenis Prakse Profesionālā
Virsas Materiāls Sintētisko

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti