10pcs/daudz Pasaku Meitene, Matu Loku Klipu Zelta Vara Zvaigžņu Pendant Light Krēms Rozā Spīdums Zvaigžņu Tilla Priekšgala Mezgls Barrette Salds Matadatu

w143855

€13.22

-1.47

€14.69

-10 %

Jauns produkts

* * * * * * * * Ja, lai sasniegtu 300 ASV dolāru , mēs piegādāsim ar DHL /EMS bezmaksas piegāde ! ******

Kokvilnas Loku Matu Klipu par Bērniem

1. 100% Pavisam Jaunu un Modes Matu Klipu

2. Stils: rozā/krēmbalta loku, matu spraudes

Detalizētu Priekšstatu par Matu Loku, Matu spraudes ar Zelta Mirdzums Zvaigžņu Tilla

Krāsu Informācijas:

1. Mēs parādīsim, stilu un krāsas, katra produktu, izmantojot mūsu detalizētu fotogrāfijas un apraksti.

2. Lūdzu, lasīt un saprast krāsu apraksts, pirms laišanas pasūtījumu .Ja jūs neesat pārliecināti par jebkuru informāciju, lūdzu, e-pastu mums skaidrojums. 3. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, dažādu spilgtumu datora monitora, dažādi gaismas spilgtuma, no vietas, kur mēs ņemtu bildes. 4. Lūdzu, izvēlieties savu produktu rūpīgi un uzdot visus jautājumus, pirms iegādāties.Mēs atbildēsim A. S. A. P.

Shipping Noteikumi:

1. Kopumā, priekšmeti tiks izvesti 5 dienu laikā pēc saņemšanas noskaidroti maksājumu, lai izvairītos no problēmām, mēs, liecina piegādes laiku līdz 10 dienām, atkarībā no mājas.

2. Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms pirkšanas.

Atsauksmes:

Ja esat apmierināts ar mūsu pakalpojumu un produktu, Mēs sagaidām pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes detalizētu pārdevēja Reitings, Mums būs darīt to pašu jums.ja jums ir kādas problēmas vai nav apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums jebkurā laikā, pirms atstāj citiem atgriezenisko saiti, mēs atbildēsim jums, 48 stundu laikā.Paldies!Laipni iepirkšanās šeit!

Tagi: trīsstūra matu klipu daudz, bordo tilla loku, unikālo matu loku rozā, tilla dot loku, priekšgala ādas, balonu tilla loku, liela matu loku rozā, matu loku rozā balts, priekšgala meitene, mazie trijstūri matu klipu

Veids Matadatas
Vienuma Tips Cepures
Zīmola Nosaukums Delovely
Modelis Tips Cietie
Klipa garums Par 6cm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Dzimums Meitenes
Nodaļas Nosaukums Bērni
Acessory mirdzums zvaigžņu tilla, vara zvaigžņu kulons
Materiāls Poliestera
Forma tauriņš loku
Priekšgala Izmēra par 10.5x7.5cm
Stils Modes
Modeļa Numurs 2015092903
krāsa gaiši rozā, gaiši krējums

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti