Tangada 2020 rudens ziemas sievietes augstu uzrullētu apkakli bumbu vērpjot džemperis vintage dāmas zaļo trikotāžas džemperis topi QJ174

w143774

€22.89

-9.81

€32.70

-30 %

Jauns produkts

1. Sagatavošanas Laiks: mums ir 2-5 darba dienas, lai sagatavotu pasūtījumu saskaņā ar mūsu daudzajiem pasūtījumiem katru dienu.

2. Piegādes laiks: Pirms mēs varam nosūtīt savu pasūtījumu, mums ir, lai sagatavotu savu produktu, veiciet stingru kvalitātes kontroles testus un rūpīgi pakete objektus.Laiku, kas nepieciešams, lai sagatavotu jūsu preces piegāde ir atsevišķs no piegādes laiku, bet neuztraucieties, laiks paradis būt ilgi.Paldies par sapratni!

1.Kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu, veltiet dažas minūtes, lai atstātu pozitīvas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Arī mums būs darīt to pašu jums ASAP.Paldies!

2.Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, pirms jūs atstājot negatīvu vai neitrālu atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu un sasniegtu savas vēlmes.

Tagi: zaļš džemperis, trikotāža slim, sieviešu džemperi 2020, kleita tangada, kleita zaļā krāsā, adīt džemperis sievietēm, zaļā augstu uzrullētu apkakli sievietēm, balonu džemperis, santa džemperis, zaļš džemperis

Modeļa Numurs QJ174
Slēgšanas Tips NAV
Materiāla Sastāvs Trikotāžas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Biezums STANDARTA
Apģērba Garums Regulāri
Technics Datoru Trikotāžas
Modelis Tips Cietie
Dzimums SIEVIETES
Materiāls Poliestera
Zīmola Nosaukums Tangada
Stils Ikdienas
Apkakle Augstu uzrullētu apkakli
Vecums Vecums 18-35 Gadi
Sezona Pavasara/Rudens
Piedurknes Stils Regulāri
Vienuma Tips Puloveri
Apdare NAV
Piedurknes Garums(cm) Pilna

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti