Ewelry Silikona Veidnē, DIY Amatniecības Pieņemšanas Komplekts, Kulons Rotaslietas Epoksīda Pelējuma, 48 Krāsas Spīguļi, Vizuļi, Rotaslietu izgatavošana

w142956

€11.04

-5.2

€16.24

-32 %

Jauns produkts

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 22px; font-family: 宋体; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Ewelry Silikona Veidnē, DIY Amatniecības Pieņemšanas Komplekts, Kulons Rotaslietas Epoksīda Pelējuma, 48 Krāsas Spīguļi, Vizuļi, Rotaslietu izgatavošana

Atbalsta Dropshipping un Vairumtirdzniecībai.

100% Oriģināls, un Labas Kvalitātes Bez maksas, Pēc-pārdošanas Garantija.

Silikona sveķu veidnes,elastīga un izturīga,gluda.Viegli izmantot un tīrīt.Skrūvju acu adatas ir izgatavotas no metāla sakausējuma, maisītājiem, droppers un karotes ir izgatavoti no kvalitātes plastmasas, rokas vērpjot urbis ir izgatavoti no nerūsējošā tērauda.

Kulons veidnes ir 1,95 collas augsts ar diametru no 0.35 collu līdz 0,4 collas, 2 komplekti liešanas veidnes ir 66 dizainu ar 4,4 collas 6 collas garš un 2,7 collu līdz 4.9 collu plata; Iekšējais diametrs aproce pelējuma ir 2,4 collas.Iekšējais diametrs ir trīs gredzeni pelējums ir 0.72 collas.Maksimālais garums un platums ir trīs holed cietas kristāla kulons veidnes ir 3.3 collu un 1.88 collas attiecīgi.

PLAŠA APPICATION - Var piemērot diy dažādu roku darbu, un rotaslietas, piemēram, atslēgu piekariņi, auskari, kaklarotas, kulons, rokassprādzes un vairāk, ar daudziem darba rīkiem, palīdzēs jums padarīt tos vieglāk.

PRAKTISKI INSTRUMENTI - Metāla vērpjot urbt padarīt jūs urbuma caurumu viegli.Plastmasas maisītājiem, lai palīdzētu jums samaisiet līmi un plastmasas droppers, lai palīdzētu jums iegūt šķidruma; DAŽĀDU DIZAINU - Rotaslietas, Pelējuma Veidošanā ir daudz dažādas formas, piemēram, kvadrātveida, taisnstūra, apaļa, Gara kolonna, poligons, utt.

ROTASLIETU IZGATAVOŠANA PASĀKUMUS,--1.Uztriepes pelējuma atbrīvot pārstāvis silikona veidnē.2.Hit epoksīda ar vārīta ūdens, bet nevar Nospiediet uz ūdens.3. Sajauc epoxy, lai piemērotu attiecība.4. Samaisa tonera uz epoksīda.5.Pārlej ar epoksīda uz pelējuma.6.Pagaidiet, līdz epoksīda konservēšanas.

DIY SAVU MĪLESTĪBU-Rotaslietas veidnes ir elastīgs, izturīgs, lai plīsumi.Piemērots amatniecības projektiem, pieņemšanas, un rotaslietas, DIY, pārliecinieties, kuloni, auskari vai citas.Rotaslietas vienumus, varat pievienot arī dažas ziedi, mirdzums, krāsas, lai padarītu savu amatu.Jūs varat dalīties ar jūsu roku darbu, ar saviem draugiem un ģimenei.

VIEGLI DE-PELĒJUMA-- Gluda interjers padara to viegli, lai de-pelējuma pēc tam, kad tā ir pilnībā izārstēta un samazina nepieciešamību samazināt un polijas.Vai jūs varat izmantot atbrīvot aerosols, kas var palīdzēt paplašināt silikona veidnes ir dzīve.

Svars:340 g)

Produktu Kategorijas: Silikona Instrumentu Komplekts

krāsa:Caurspīdīga balta

materiāls:Silikons + metāla

izmēri:kulons pelējums ir 1.95 collas liels, 0.35-0.4 collas diametrā, iekšējais diametrs aproce pelējums ir 2.4 collas, iekšējo diametru no gredzena pelējums ir 0.72 collas, un kristāla kulons pelējuma, ir liela garuma 3.3 collas un platums-1.88 collas.

Iepakojuma Saturs:

100 x rotaslietu izgatavošana pelējuma

50 x zelta skrūves acu

50 x sudraba skrūves

5 x plastmasas maisītāju.

5 x plastmasas karoti

5 x plastmasas pilinātāju

1 x Rokasgrāmata vērpjot urbi (ieskaitot 4 vērpjot urbjiem)

48 x vizuļi

1 x uzglabāšanas maiss

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar www.grandtech.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

Tagi: kostīms burvis, kompakta locīšanas lasīšanas brilles, mezglu maker, bunmaker, platforma vr, corgi kulons, 925 elf, reizes stikla, walkingpad, rotaslietas princese

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti