Elektriskā Motorollera Riteņa Loka 8/10 Collu Scooter Riteņa Rumbas Alumnium Sakausējuma Riteņu Rāmi 10x2.50 Riepu Elektriskā Motorollera

w142881

€23.90

-7.97

€31.87

-25 %

Jauns produkts

Elektriskā Motorollera Riteņa Loka 8/10 Collu Scooter Riteņa Rumbas Alumnium Sakausējuma Riteņu Rāmi 10x2.50 Riepu Elektriskā Motorollera

Specifikācijas: Visi Postenis ir VIENS Gabals, ja jums ir pāris, lūdzu, pasūtiet 2 GAB.Riteņa Rumba Materiāls: Alumīnija Sakausējuma Hub izmērs: Diametrs 168-170mm Piemērots 10*2.5, 10*2.125 Riepu Cietās Riepas: Izmērs:10x2.50, 10x2.125 (Izvēlēties izmēru, tāpat kā oriģinālais riepu) Iekšējais Diametrs: 140-145mm Riteņa Rumbas Diametrs: 168-170mm Piezīmes par lielums: Ar izmēru apraksts un attēls ir atsauces.Tur var būt dažas lieluma atšķirību dēļ manuāla mērīšana.Lūdzu, pamatojoties uz Faktisko postenis saņēmis.Piezīme: Šie nav oriģinālās riepas.Cietās riepas būs nepieciešams īpašu rīku uzstādīšanas.Jums var instalēt, professionl pēc remonta darbnīcas.Vai tad, Ja jums instalēt Manaully.Jums ir nepieciešams, lai siltuma riepas, lai padarītu to mīkstu, jūs varat to vāra karstā ūdenī 5-10 min.Nedrīkst vārīt pārāk ilgi, un nav instalēt riepu ar spēku, pretējā gadījumā jums būs bremzes, riepas.

Piezīmes: Bezmaksas Piegāde ir reletively lēns, lai pārvadāšanas laikā.Ja jums ir nepieciešams saņemt preci ātrāk, lūdzu, izvēlieties citas piegādes metodes.

Tur var būt nodoklis nodokļi galamērķa valstīm, no dažādām valstīm.

Ja jums ir nepieciešama mūsu palīdzība, lai nodokļi, lūdzu, atstāt piezīmi, saskaņā ar jūsu rīkojumu.

Un, ja jums ir nepieciešams ātrāk piegāde, Jūs varat izvēlēties, DHL/UPS/ E-EMS nosūtīšanas metodi.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā 7 dienas, tas tiks uzskatīts kā izmantots un MĒS nepieņemam KOMPENSĀCIJU VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz pircējam.Atpakaļ paku JĀBŪT PRIEKŠAPMAKSAS; mēs nepieņemam jebkādu zemes gabalu bez kuģniecības izmaksas priekšapmaksas.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā.Un Pircējam IR JĀSNIEDZ mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu PO#.

3. Mēs atmaksāsim PILNU JŪSU MAKSĀJUMU SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad GAN Pircējs un Pārdevējs atceļ darījumu par www.grandtech.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

Ja jums ir nepieciešams, lai atgrieztu preces, lūdzu, rakstiet www.grandtech.lv ID, e-Pasta adrese, Kontakta Numuru, iemesls, kādēļ atgriezties, un pierādījumi.Objektam jābūt jauniem un nebojāta, ko var pārdot vēlreiz.Kuģniecības izmaksas, mēs sekojam šiem noteikumiem.

RETUREN IEMESLU DĒĻ

IZMAKSAS PAR ATGRIEŠANOS

IZMAKSAS NOSŪTĪT

PIEZĪMES

Kā kuģniecības izmaksas, ko pārdevējs, atgriezās postenī, IR JĀBŪT priekšapmaksas kuģniecības izmaksas.Kuģniecības izmaksas tiek atgriezta pircējam ar saņemto preci.Lūdzu, izvēlieties parasto shipping metode atgriešanās piegāde.

Nepareizu Preci

Pārdevējs

Pārdevējs

Pircējs nepatīk saņem preci

Pircējs

Pircējs

Nepareiza izmēra

Pircējs

Pircējs

Krāsu atšķirība, Nelielas šalle zīmes, un citi vērtspapīri ar kvalitātes problēmām,

Pircējs

Pircējs

Pirms mēs nosūtīt punkts, mēs vienmēr pārbaudīt kvalitāti postenis stingri, lai novērstu kvalitātes problēmas.Bet nekas nav 100% ideāls.Kvalitāte vienmēr ir saistīta ar cenu, tāpēc mēs varam tikai nodrošinātu labāko kvalitāti par šo cenu.Bet nesalīdzini kvalitāti par vislabāko cenu, ar zemāku cenu.

Mēs esam apņēmušies uzlabot mūsu pakalpojumus.Jūsu atsauksmes mums ir ļoti svarīgs.Lūdzu, atstāj atsauksmi, lai paziņotu mums, ka jūsu preces ir saņemtas un mēs, savukārt, palīdzēs atbildēt atsauksmes par darījumu.Kāda iemesla dēļ jūs plānojat, lai mūs atstāj negatīvu atsauksmi, lūdzu, sazinieties ar mums pirms ļaujiet mums palīdzēt jums.

Tagi: elektrisko raju stūre, 10, cieta riepa, rāmis motorollera, ninebot, electr motorollera, ninebot remonts, gulta skrūve, m365 pro aizmugurējās, elektriskā motorollera pilsētas fox, bremžu eļļa scooter

Modeļa Numurs Lai 8/10 collu Elektriskā Motorollera
Zīmola Nosaukums FINEONE
Veids Motorollera Riepas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti