DF-6 220V Enameled Vadu Noņemšanas Mašīna Lakota Vadu Attvaicētājs Enameled Vara Stieples Attvaicētājs Attīra emalju vadu perfekti

w14239

€40.57

-12.81

€53.38

-23 %

Jauns produkts

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Treškārt, strukturālo sastāvs:1. Rokas elektriskā skrāpi veido elektroniska bezpakāpju ātruma regulators un vienas fāzes sērijas mehānisko un skrāpējas asmeni.Tā pieņem viegls un izturīgs mikro-velciet slēdzi, un, vērpšanas oglekļa suku.Tas ir īpašības, ātri krāsošanas ātrums, augsta efektivitāte, vienkārša darbība, vienkārša uzstādīšana un stabila kvalitāte, zemas neizdošanos, augstu ražošanas efektivitāti un jaunu dizainu.

2. Fiksēto elektriskā špakteļlāpstiņu sastāv no divām daļām: elektriskās barošanas elementi (vienfāzes un virknes ierosmes motors) un skrāpējas naži un vadītāji.Ceturtkārt, darbība metode: 1. Ievietojiet emaljētu stiepli vadītājs krāsot, savā centrā instrumentu turētāja, nospiediet ieslēgšanas / izslēgšanas palaišanas slēdzis (rokas) vai kāju ātruma regulators (fiksēts), un motors būs pagriezt.

2. Pārvietot enameled vadiem pretējā virzienā aksiālā virzienā, līdz beigās enameled vadu, tad filma var noņem. 3. Atlaidiet barošanas pogu, slēdzi (rokas) vai atpūsties gubernators (fiksētā). 4. Nomainīt darbu un atkārtot iepriekš minētās darbības.

V. Stieples diametrs korekcijas un ar to saistītiem jautājumiem:1. Kad enameled vads ir dažādas specifikācijas, regulējams ātrums potenciometrs (rokas) vai regulējams ātruma regulators (ar fiksētu veids) var tikt koriģēts.Stieples diametrs ir mazs, lēni virzienā, un stieples diametrs ir noregulēt ātri virzienā.

Ja filma nav nolobījies, griešanās ātrums ir palielinājies, līdz tas ir nokasītas.Ja enameled vads ir samazināt ar skrāpi laikā ātruma regulēšanu, ātrums ir jāsamazina līdz brīdim, kad tas atbilst prasībām.Saskaņā ar iepriekš minēto metodi, visvairāk piemērots rotācijas ātrums ir izvēlēts kā darba ātrums, kas atbilst stieples diametrs, ko var uzskatīt, ka ir koriģēti.

2. Ja nokasot krāsu, lai beigās enameled vadu, nav uzreiz atbrīvojās trīs asmeņi.Krustojuma līderi jāgaida, kamēr līdzeklis, lai apturētu rotējošās un pēc tam pamest, lai nevarētu pagriezt, ar enameled vadu pēkšņi nolūst līderi un zaudējumiem, griešanas mala.

3. Ārējais apvalks ir izgatavots no sprieguma izturīga plastmasas materiāla, kas ir droši un uzticami.

4, pirms enameled vadu nokasot krāsu, jums ir manuāli iztaisnot rokas, lai izvairītos no enameled vads nav atļauts centrā līderi.

5. Pēc tam, izmantojot uz ilgu laiku, ar nosacījumu, ka strāvas padeve nav pieejama, drošības vāku var unscrewed, lai novērstu mizoti krāsas filmu pulveris.

Krāsa: tumši zaļa

Materiāls: ABS + elektroniskie komponenti

Produkta izmērs: 24*5cm

Iepakojuma Saturs:

1* angļu valodas rokasgrāmata

1*Elektriskā krāsas skrāpi

Plug Type :ES Kontaktdakšu,tas attiecas uz Indonēziju, Vācijā, Francijā, Spānijā, Itālijā un tā tālāk.

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: stiepļu metināšanas iekārtas 220v, emaljas vadu motori, kabeļvadu attvaicētājs eletrik, emaljas vadu striper mašīna, plānas stieples, attvaicējot mašīna, stieples attvaicētājs mašīna 220 v, nagu stripers, tērauda stieple, kas liekās mašīna, dzīvoklis cable stripper elektriskās, stieples striper

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums VOTO
Sertifikācija NAV

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti