Datu Varde Video Spēļu Konsoles USB Bezvadu Rokas Retro Spēles Celta 1700+ VVD 8 Bitu Spēles Mini Konsoles Dendy Duble Gamepad

w141182

€11.10

-7.39

€18.49

-39 %

Jauns produkts

*Par Piegādi:

Dārgais draugs,mēs jums iesakām izvēlēties "www.grandtech.lv Standard Shipping",Lielākā daļa valstu var piegādāt 7-25 dienas!Ja jūs izvēlaties "Bezmaksas Piegāde"standarta Metode,tā var jānonāk 35-70 dienas.

*Par Dropshipping:

DataFrog Veikalā ir sadarbojies ar daudziem Dropshippers ar tūkstošiem pasūtījumu, un tā ir bagāta pieredze.Ja jūs vēlaties Dropshipping iemesli, kāpēc izvēlēties mūsu veikalā: 1.Dažādas augstas kvalitātes loģistikas metodes un transporta savlaicīgumu, kas var atbilst jūsu vajadzībām.Ja jums ir lielākas vajadzības, vienkārši sazināties ar mums un mēs varam arī paveikt! 2.Ja ir daudz pasūtījumu, pirmajā sadarbību, tad mēs nodrošināsim VIP cenu un ātru pakalpojumu, uz ilgu laiku, un var būt saiti, lai tikai jūs.Jūs varat redzēt, ka ir jau vairākus Dropshipping saites mūsu veikalā.Gaidīsim jūsu ziņu un atstāt savu kontaktinformāciju (piemēram, Whatsapp), es ticu, ka mēs varam labāk sadarboties, paldies jums par jūsu izvēli!

HD Video Spēļu Konsole PS1/NVE

Atvērt Linux avota kodu sistēma,iebūvēta 3000+/10000+ spēles PS1/ATARI/MAME/SFC/MK/GBA/GB/GBC/MD.Atbalsta meklēšana, spēles, spēles savākt,saglabāt spēles progresu un pievienot spēles palīdzību ar kurjeru.

4K TV Retro Video Spēļu Konsole SEGA

3500+, Retro Spēles FC/SFC/GBA/SEGA/MAME.Atbalsts saglabāt spēles progresu un pievienot spēles ar sevi un savākt spēles.

Y2S HD PLUS LV Kāršu Spēles Saraksts:

http://www.datafrog.cn/upfile/2021020119090070.pdf

Y2S HD 750 Spēles Saraksts:

http://www.datafrog.cn/upfile/2021020119072941.pdf

Y2 AV 600 Spēles Saraksts:

http://www.datafrog.cn/upfile/2019051311193660.pdf

Y2HD Plus 1462 spēle saraksts:

http://www.datafrog.cn/upfile/2020073110464663.pdf

Y2HD Plus 1984 spēle saraksts:

http://www.datafrog.cn/upfile/2020073111012992.pdf ja jūs nevarat atvērt URL ,jūs varat sazināties ar mūsu klientu apkalpošanas pirmo un atstāj savu e-pastu,pēc tam mēs varētu nosūtīt jums spēli sarakstā.

Y2S HD PLUS:

Mēs domājam, ka mini spēļu konsolēm ir tagad mainstream.Maza un kompakta, jūs varat likt to savu schoolbag vai mugursoma, lai jūsu mīļākie spēle konsole un spēlēt klasiskās spēles, kopā ar draugiem vai ģimeni.Reminisce bērnības laimi, aizmirst rūpes par dzīvi un darbu, es domāju, ka šī spēļu konsole var apmierināt Prasības!Atcerieties, ka šis produkts ir lieliska izvēle, labu draugu!

Iezīmes Y2 Visas versijas

Piezīme:Tikai Y2S HD/Y2S PLUS HD Atbalsta Saglabāt Spēles Progresu! Atmest spēli: HDMI versija: Izmantot "% 1" kursorsviru, lai nospiediet [IZVĒLIETIES+start] (SĀKT), tajā pašā laikā un turiet 2s.AV OUT versija: Izmantot "% 1" kursorsviru, lai nospiediet [B+start] (SĀKT), tajā pašā laikā un turiet 2s.

Piemērots divi veidi, kā izmantot:

Y2HD un Y2S Plus HD spēļu konsoles atbalsta 4k HD izeja.Vēl svarīgāk, viņiem abiem atbalstu mājas projektora izejas!Vairs nav jāuztraucas par TV mājās, ka nevar atbalstīt 4K HD izeja un to palaist garām spēli.Tik ilgi, kamēr jums ir projektora ierīce, projektors ir HD izejas saskarne, bez iestatījumus un darbības, plug and play!Jūs varat baudīt laimīgu spēles laiks.Mūsu spēļu konsole nodrošina dažādus veidus, kā izmantot, labprāt sekot jums!

Plug and Play,Būvēt 1700 Spēles NES:

Lai samazinātu traucējošs darbību mūsu spēļu konsole, šis plug-and-play spēļu konsole ir speciāli izstrādāta, lai jums.Jums tikai nepieciešams, lai kontaktdakšu konsole spēļu konsole uz HD izejas saskarne TV, un jūs varat spēlēt uzreiz spēle!Vienkārša darbība bez sarežģīta, izmantot procesa! !Y2S HD PLUS ir uzlabota versija no Y2 HD.Mēs esam pievienojuši vairāk nekā 1700 NES spēles.Ja jums nepatīk mūsu iebūvēts NES spēles, jūs varat lejupielādēt savu iecienītāko NES games sevi!Svarīgākais, kas mums ir nesusi vairāk ieguvumu, lai krievu draugiem.Mēs atkārtoti citā TF karti un pievieno 500+ krievijas spēles jums!

Y2 HD、Y2 HD PLUS、Y2S HD un Y2S HD Plus Spēle Lapas Displejs

1.Y2 HD PLUS, plug and play, tikai izmantot P1 gamepad tieši izvēlēties savu mīļāko spēli. 2.Y2 HD, plug and play, spēle ir sadalīta 6 moduļi, katrā spēlē modulis atbilst atšķirīgs spēļu skaits, ir tikai nepieciešams, lai izmantotu P1 gamepad, lai izvēlētos atbilstošo moduli, lai ievadītu spēlē.

Y2S HD Plus Spēle Lapas Displejs

Spēles interfeiss ir arī modernizēta visiem aspektiem,nospiediet "Izvēlēties" + "Start" sistēma jūs aizvedīs atpakaļ uz spēli izvēlne 1.Jūs varat brīvi izvēlēties, vai izstiept attēlu, lai tas ietilptu pilnekrāna režīmā vai paturēt sākotnējās 2. attēls.Spēļu Konsole Atbalsta PAL un NTSC TV 3.Atbalsts ietaupīt spēle uzreiz, lai novērstu spēle no nepieciešamības, lai atsāktu

Kā lai ielādētu papildu spēles?

Lejupielādēt spēli URL: http://www.freeroms.com/gameboy_color.htm http://romhustler.net/roms/psx STEP1:Download"rom"par NES spēles.STEP2:Nodot"rom"uz TF kartes.STEP 3:Atrast spēļu sarakstu.STEP4:Spēlēt!!

Enerģijas Taupīšana

Šis kontrolieris ir nepieciešamas divas AAA baterijas ,un zemu enerģijas infrasarkano savienojumu , bet transporta iemeslu dēļ, mūsu produktiem neietver baterijas,Klientiem ir nepieciešams iegādāties vietējā veikalā.

Tagi: video konsoles x, spēle retro, atveriet kabatas, kaste retro spēļu konsoli, dekoru retro, vibrat, rg 351p, NINTENDO SLĒDZIS, spoks stick, Kontroles

Funkcija 3 Atbalsta Projektora Izejas
Feature4 Rokas Video Spēļu Konsoles
Akumulators pēc izvēles
Iepakojums
Krāsu Displejs
Paziņojums USB
Iezīme 2 Prefikss spēļu konsoles Dendy
Modeļa Numurs Y2 HDMI
Līdzeklis 1 Retro spēļu konsoli
Jaunināšanas funkcija 2 Atbalsts lejupielādēt spēli
4. funkciju Y2 Spēļu konsole
Sertifikācija CE
Zīmola Nosaukums DATU VARDE
Jaunināšanas funkcija 1 Iebūvēts 1700+ NES Spēles
Veids Video Spēļu Konsole
Funtion1 hdmi izeja
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Jaunināšanas funkcija 3 Atbalsts saglabāt spēli
Funtion2 Plug and play
Funtion3 Video Spēļu Konsole
Touch Screen No
Displeja Izmērs No

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti