BEIJAMEI Augstas efektivitātes sezama, zemesriekstu sviests veidošanas mašīnas 15kg/h komerciālām elektriskām sezama pastas mērci slīpēšanas mašīna

w141140

€389.07

-43.23

€432.30

-10 %

Jauns produkts

Piegāde

Ja jūs pērkat bezmaksas piegāde postenis, Mēs izvēlēties piemērotāko nosūtīšanas metodi, saskaņā ar preču svaru un dimensiju, piemēram, DHL, Fedex, TNT, UPS, un tā tālāk.

Par Krievijas klientu

Mēs kuģis to, lai jūs citos veidos, piemēram, CDEK un tā tālāk, tas būs nepieciešams, 15-25 dienu laikā pie jūsu mājas durvīm saņēmēja pilns vārds, uzvārds būs daudz palīdzēt, ja pasūtījuma.

Par uztvērēja vārds

Uztvērēja vārds vajag 2 vai vairāk par 2 vārdiem, pareiza pastu un pilsētas nosaukums palīdzēs ātra piegāde.

Produkti saņem

Pircējiem vajadzētu pārbaudīt paketes / preču rūpīgi pirms parakstīšanas preču saņemšanu.Ja ir kāds zaudējumiem, lūdzu, fotografētu ar ceļojumu uz pierādījumiem, un, sazinieties ar vietējo TNT / DHL / Fedex uzdot sūdzības un pretenzijas, Vai, lūdzu, sazinieties ar mums 24 stundu laikā.

Mašīna atjauninājumu

Daži mašīna būs update, būs nedaudz atšķirīga perspektīva, vai parametrs, parasti atjauninājumu mašīna būs labāka, mēs nosūtīsim jaunu par jums.

Atsauksmes:

1.Lūdzu, sniedziet mums piecu zvaigžņu pozitīvas atsauksmes. 2.Ja ir kāda problēma, par precēm, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu.

Tagi: zemesriekstu sviests machin, min zemesriekstu sviestu mašīna, mājās sezama pastas, ielīmējiet zemesriekstu, elektriskā ledus mašīna, rūpniecības zemesriekstu sviestu mašīna, zemesriekstu sviests mašīnas maker, siera rīve, colloid malšanas mašīna, profesionālās zemesriekstu sviestu maker

Zīmola Nosaukums BEIJAMEI
Spēju Strādāt Bļoda (Kausa izcīņa) 15kg/h
Svars 22.5kg
Jauda (W) 1100w
Motora Ātrums 2850 apgr./min
Modelis BJM-100A
Nosaukums Zemesriekstu Sezama sviests pieņemšanas
Sertifikācija ce
Izmērs 33*30*63cm
Spriegums (V) 220V
Spriegums 220v/50Hz
Slīpripas diametrs 100mm
Jauda 15kg/h
Materiāls Nerūsējošā Tērauda + Alumīnija Pulēšanas
Funkcijas Slīpēšanas
Modeļa Numurs BJM-100A

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti