Mini Kameras Filtru Gopro Hero 9 Atpakaļ Mini Videokamera ND4 8 16 32 46 CPL MC-UV Star Niršanas Piederumi

w140337

€8.98

Jauns produkts

UV : UV filtrs ir piemērots fotografēšanai piejūras, kalnu, sniega lauka, gan atklātā teritorijā, utt.Tas var samazināt zilā nokrāsa, ko izraisa uv stariem.Tajā pašā laikā, kameras, tas var arī novērst traucējumus, ultravioleto staru uz CCD uztvērējbloka, kas palīdz, lai uzlabotu skaidrību un krāsu atveidi.

CPL : Tas ir universāls filtra.To parasti izmanto ainavu fotografēšanai, lai novērstu nevajadzīgu polarizētās gaismas un padarīt visu ainu skaidrāku un pārskatāmāku.

ND : Izmantojot šo filtru, jūs varat iegūt vēl vairāk brīvības, lai vadītu diafragmu un slēdža, radīs papildu iedarbības metodes un radošu vietu fotogrāfiju radīšanu, un efektīvi novērst pārmērīga iedarbība.Skaits aiz ND ir spēja ATRAST objektīvu, lai bloķētu gaismas.

NAKTĪ : anti-gaismas piesārņojuma filtrs var efektīvi samazinātu gaismas piesārņojumu un padarīt attēlu parāda reālās krāsas.Anti-gaismas piesārņojuma filtrs rūpīgi izvēlas optiskā stikla materiāla, lai apmierinātu augstas izšķirtspējas attēla kvalitāti.

Daivings Sarkanajā : Piemērots 5-25m tropu vai zils ūdeņos, tas var efektīvi atjaunotu sarkanās gaismas avots, kas absorbē ūdeni un pareizu krāsu maiņu.

Di ving P tintes : piemērots seklā ūdenī vai zils ūdeņi 1-5 metri, var efektīvi atjaunotu sarkanās gaismas avots, kas absorbē ūdeni, un pareizu krāsu novirzes.

Niršanas Fuchsine : Piemērots 5-25 metru tropu vai zaļā ūdeņos, tas var efektīvi samazināt ietekmi zaļo toņu vai zaļo toņu dēļ, zaļaļģu un pareizu krāsu novirzes.

Zvaigznes : The starlight spogulis ir sava veida spīdošs efekts, kas notiek gaismas punkts, kā arī centrā un veido gaismas difrakcijas veidot mirdzošu efektu.Tas ir must-lietot efektu, spoguļi, fotografējot skatuves, vai nakts ainas.Tā var būt neparasta loma attēla.Firmas Nosaukums : EINGCA Izcelsmes Vieta : ĶĪNA (Mainland) Modeļa Numurs : GP9 Produkta Izmērs : 7 cm x 8cm x 1.4 cm Materiāls : Stikls vai Sveķu Piemērots Par Go pro Hero 9 Kameru. 1 (gabals) x Kameras Filtru kopējā pārdošanas apjoma apraksts:

Tagi: gopro 9 varonis, rokdarbi, dome gopro hero 9, gopto varonis 9 objektīvs, gadījumā, ja gopro 9, ūdens vilks, republikāņu partijas, gopro, gopro hero 9, gopro hero 9 melna kamera ūdensizturīgs

Veids Rīcības Kameras Filtri
Saderīgs Action Camera Brand gopro
Materiāls ABS
Zīmola Nosaukums EINGCA
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Komplektā Komplektā 1
Modeļa Numurs GP9

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti