Dropshipping ASV Akciju Atkārtoti Suņu Gultas Pārklāji Suņu Urīna Pad Kucēns Urinēt Ātri Absorbējošu Spilventiņu Paklāju Pet Apmācību Auto Mājās Gulta

w139956

€4.08

Jauns produkts

Par Atkārtoti Suns Urinēt Pad :

★ Četras Inovatīvi Slāņi --Šie atkārtoti urinēt spilventiņi numuros ir elpojošs, stepēts virsējo slāni komfortu, super absorbējošu kodolu, kas lamatas mitruma, PVC ūdensnecaurlaidīga gultas piederumi vairogs, un neslīdoša drošības pārklājumu.

★ Superior Uzsūkšanas -- Mūsu slāni, kas palīdz saglabāt šķidrumu un smakas labāk bloķēta prom, tā, lai nesabojātu grīdas vai gultas piederumi.

★ Glītu, Pet-Friendly Modelis --Liels pee spilventiņi ir ne tikai mīkstāka un vairāk absorbējoša, viņi katru līdzekli super cute ķepu un kauli modelis, kas labāk atbilst jūsu suņa rotaļlietas, zvejas rīki, trauki un aksesuāri.

★ Mazgājamas un Viegli tīrāma --Mašīnu mazgāšanas drošu un papildu izturīgs, tīrīšanas šo mazgājams urinēt klucis ir vienkārši, ātri un efektīvi.Vēl svarīgāk, ar regulāras apkopes, tā nebūs patur smakas vai traipus.

★ 70x80CM Liela Izmēra --Dod papildu svaru, lai palikt vietā, saglabājot jūsu pet ir stabili un droši.

★ Multi-Izmantot --par Lielu māju, laušanas un apmācības kucēniem, aizsargājot kastes un pārvadātājiem transportēšanas laikā, whelping, urīna nesaturēšana, slims / diabēta suņiem, kas aizsargā mēbeles un paklāji no pet kažokādas un netīrumiem, uzliku suņu un playpens, virsmu aizsardzībai pēc operācijas, novietojot saskaņā ar pārtikas bļodas un gružu kastes, un ceļot ar kucēnu.

Paketē Iekļauts:

1* Atkārtoti Suns Urinēt Pad

Tagi: mājas, foto tapetes, hlbb kaklasiksna, pūķiem suņi, eiropas paklāji, rd290, auto laba, v paklājs, saites mājdzīvnieki, suns

Vienuma Tips Gultas Pārklāji
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Suņi
raksts Pleds
Iezīme Ūdensizturīgs
Materiāls Neilona
Mazgāt Stils Mehāniskās Mazgāšanas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti