Jauns
Mirdzums Auto Junjie / FRV / FSV / CROSS / H330 / H320 kreiso priekšējo durvju atlēts slēdzis

Mirdzums Auto Junjie / FRV / FSV / CROSS / H330 / H320 kreiso priekšējo durvju atlēts slēdzis

w138385

€19.67

-1.71

€21.38

-7 %

Jauns produkts

Piemērojamie modeļi: Spīduma Auto Junjie / FRV / FSV / CROSS / H330 / H320 kreiso priekšējo durvju atlēts slēdzis

Atsauksmes:

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Sūtījumu:

Mūsu bezmaksas piegāde ir Ķīna Post Aviopastu, tas būtu jāņem jums par 15-45 darba dienu laikā.Mēs nosūtīsim priekšmetus, 7 dienu laikā no dienas, kad jūsu maksājums ir aizpildīts.Pielāgotus produktus, būs nepieciešams ilgāks piegādes laiks.

Mums nav garantee piegādes laiks uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs, kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas, starpniecības maksa, nodevas un nodokļi, kas attiecībā uz ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.

Tagi: mirdzums bs4 sūknis, brillianc, 1000 v dc, elastīga atzīmes, fsv, eclipse krusta mitsubishi, jig rcm, gadījumā, lg h324, mirdzums h230 spole, mirdzums pāri

Materiāla Tips Citi
Ārējās Testēšana Sertifikācija CCC
Modeļa Nosaukums 3457100
Vienuma Tips Stiprinājums & Klipu
Zīmola Nosaukums LWKANGMENG
Postenis Svars 0.2kg

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti