Pagarināt Stūra Dīvāns Vāks Dzīvojamā Istaba Kokvilnas Mājās, Gadījumā, Dīvāns Tīrtoņa Krāsu Vienkāršs Dīvāns Slipcovers L Formas Elastīgs, Mīksts

w1363

€20.53

-5.78

€26.31

-21 %

Jauns produkts

Pakete Ietver:1pc sofa cover

Produkts ir tikai sofa cover.(Vienības cena ir tikai 1gab sofa cover)

Der lielākajai daļai mēbeles:

tas ir piemērots vairumam veida dīvāns, tāpat kā auduma dīvāns, vai ādas dīvāna, ar spraugu.Lūdzu, pasākums, pirms pirkšanas.

izmērs:

1-vietīgo krēslu slipcover der lielākajai daļai krēsliem līdz muguras garums 90 līdz 140cm/ 35 līdz 55 Collas. 2-vietīgo loveseat slipcover der lielākajai daļai loveseats līdz muguras garums 145 līdz 185cm/ 57 72 Cm. 3-vietīgo dīvānu slipcover der lielākajai daļai dīvāni līdz muguras garums: 190 līdz 230cm/ 75 līdz 90 Cm. 4-vietīgo dīvānu slipcover der lielākajai daļai dīvāni līdz muguras garums 235 300cm/ 92 līdz 118 Cm.

Izmērs Iesaka:

Lūdzu, novērtējiet dīvāns ietver roku balsti,pēc tam izvēlieties izmēru.Ja jums nav pasākums, kas ietver roku balsti,dīvāns segtu būs mazāks nekā jūsu dīvāns.L tipa vai Stūrī vai frekvencēs dīvāns, kas kopā ar 2 daļām atsevišķi, jums ir nepieciešams, lai 2gab segtu to.Izmērs vāka būs atkarīgs no garuma AA, BB un CC līnijas.Piemēram: Ja AA=200 cm, BB=160 cm,, tad jums vajadzētu iet par 1 GAB trīs-vietīgo dīvānu vāciņu un 1 GAB., divas-vietīgo dīvānu vāciņu.

Materiāla raksturojums:

Produkts ir izgatavots no kokvilnas, un tai nav nekādu kairinājumu vai negatīvo ietekmi, ja tā nonāk saskarē ar ādu.Un tas liek cilvēkiem justies silti.

Ļoti elastīgus:

Izgatavots no 95% poliestera šķiedras un 5% spandex stiept žakarda audums ļoti elastīgs dizains padara mūsu dīvāns seguma visvairāk piemērots dažāda veida dīvāni.

VIEGLI UZSTĀDĪT:

tas var būt gatavo 10 minūtes vienai personai uzstādīšana :Viens gabals slipcover

Mēbeļu Aizsargs:

Aizsargājiet Savu Dīvānu No Ikdienas Nodilumu Un Traipiem.Dažādas Krāsas Ir Sagatavoti, Jūs Varat Izvēlēties Krāsu Vēlaties, Lai Segtu

Izmanto:

Šī pamata slipcover vairogi un aizsargā jūsu mēbeles no traipiem, nodiluma un plīsumu, lai novērstu to no kļūst sagrauta.Tas ir lieliski piemērots mājas ar mājdzīvniekiem, vai ikvienam, kas meklē ekonomisku risinājumu mēbeles aizsardzību.Jūs pat varat nopirkt dažādu krāsu un rotā dīvāns saskaņā ar gadalaiku un noskaņojumu.

1、 Manuāla mērīšana 1-3 kļūdas ir pieļaujamas,dažādās valstīs ir dažāda izmēra,lūdzu, noskaidrojiet to, pirms jūs iegādāties. 2、 Sakarā ar tālsatiksmes pārvadājumu problēmu,produkts būs nedaudz reizes,tas varbūt nav tik plakana, kā bildi ,bet devu, kas neietekmē kvalitāti un produkta izmantošanas. 3、, Jo atšķirība starp dažādiem monitoriem,attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka raksts ir tāds pats kā parādīts foto. 4、 Kuriem viens jūs nevarat izvēlēties krāsu pogas,lūdzu, sazinieties ar mums.

Tā Nosaukums:

sofa cover/Corner sofa cover/Elastic sofa cover/3 vietīgo dīvānu vāka ar roku balsts/segums, dīvāns stūra/Dīvāns slipcovers/sofa cover saspringts/Divu un trīs sēdvietu dīvāns covers/dīvāna pārvalki dīvāni/l formas sofa cover/Uzlikas dīvāni/pagarināt corner sofa cover/regulēšana dīvāna pārsegs/vāks stūra dīvāni/sofa cover elastīgi/5 sēdvietas corner sofa cover/2 un 3 vietīgo dīvānu pārvalki/dīvāns segums stūra dīvāns/euro segums, dīvāns/stretch corner sofa cover/1 sēdvietas sofa cover/cape uz stūra dīvāns/gadījumā dīvāns/pa labi kariete lounge sofa cover/3 sēdvietas augstumu sofa cover/eurocover uz dīvāna/stretch corner sofa cover/elastic dīvāns segums, dzīvojamā istaba/pa kreisi kariete lounge sofa cover/frekvencēs sofa cover/atpūtas krēslu pārvalki dīvāns covers/dīvāns aizsargs/Segums, mēbeles/vāciņus dīvāns 4 vietīgo/Nordic attiecas

Brīdinājumi:

· Izvairieties no balinātājs veļas nomaiņa · Nomazgājiet to ar apparels vai apģērbu, kam ir līdzīgas krāsas.

MAKSĀJUMS:

1. Mēs pieņemam visus apmaksas metodes, kas tiek atbalstīti ar www.grandtech.lv. 2. Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, gan gandarījumu.Par vairumtirdzniecības, mēs piedāvājam cenu atlaides.Par nometiet kuģniecības, mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un neatstās nekādu informāciju par mums, ja vēlaties.

SŪTĪJUMU:

1. Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza.Lūdzu atstājiet mums savus pieejamos tālruņa numuru un pasta indeksu.Tas ir nepieciešams, Ķīna Post Office.Pretējā gadījumā sūtījums, tiks noraidīti! 2. Visas preces tiks nosūtītas 3 līdz 5 darba dienu laikā.

PIEGĀDES LAIKS:

1. Parasto piegādes laiku ir parādīts zemāk.Bet mēs nevaram garantēt piegādes laiku.

2. Ja aizsardzības diena būs palicis, bet preces nav saņēmis, lūdzu, sazinieties ar mums.Ja jūs piekrītat, mēs varam pagarināt tā, lai pārliecinātos, ka jūsu nauda ir drošībā

ATGRIEŽ GARANTIJA:

1. Mēs pārbaudīs objekta rūpīgi pirms to nosūtīšanas. 2. Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, jebkāda iemesla dēļ, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs vai nu nosūtīsim jums jaunu vai atmaksāt naudu, tiklīdz mēs saņemsim atpakaļ postenī.

ATSAUKSMES:

1. Ja ir kaut kas nepareizi ar vienumus, kas jums saņemta, lūdzu, sazinieties ar mums, PIRMS aiziešanas jebkura neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrastu apmierināts risinājums jums.Tava izpratne ir ļoti appreciated. 2. Ja jums ir apmierināti ar vienumus, kas jums saņemta, lūdzu, atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigžņu reitingu par mums.

Tagi: 3pcs l formas dīvāns vāciņu, noņemams l formas dīvāns vāciņu, gaisa kompresors savienotājs, zamšādas xxl, pievienojiet ātri, l formas strech sofa cover, suņu l formas dīvāns vāciņu, modes l formas dīvāns vāciņu, ādas jaka, vīriešu, l formas dīvāns dīvāns vāciņu

Piemērots 1/2/3/4 Vietīgo/L formas/stūra dīvāns
Funkcijas All inclusive /Universal /anti-putekļu/ Elastīgs, izturīgs,
Stils Eiropas American/Kodolīgi/Mūsdienu Kodolīgi/Nordic/Gaismas Luksusa/Amerikāņu
Piemērota grupām
Par canape salons/dīvānu pārvalki dzīvojamā istaba/pārsegi, stūra dīvāns
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modelis Tips Cietie
Ražošana Kombinācija Komplekts
raksts Plain Krāsoti
Gadījumā Dīvāns Šķērsgriezuma Dīvāns
Materiāls Poliestera / Kokvilnas
Pieteikumi dzīvojamā istaba/guļamistaba/studiju/balkons
Modeļa Numurs PY04
Izmērs 3-seatr 190x230cm

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti