Kawaii Nana Mīlestība T Krekls Sievietēm, Topi Vasarai ar Īsām Piedurknēm Kokvilnas T Sieviešu T-krekls Balts Camiseta Mujer Gadījuma Tee Kreklu Femme

w135576

€4.90

-4.52

€9.42

-47 %

Jauns produkts

Silts Uzvednes

1. Sakarā ar datora monitoru un faktisko fotografēšanas spilgtumu un citu iemeslu dēļ, tur būs noteikta krāsu atšķirība.Lūdzu, skatiet galīgo krāsu, lai mūsu faktiskais preces.Lūdzu, zināt, pirms jūs to iegādāties.Paldies!

2. Ja jūs vēlaties redzēt reālu foto, lūdzu, sazinieties ar pārdevēju.

3. Pirms jūs norēķināties par pasūtījumu ,lūdzu, pārliecinieties, ka jums sniegt pareizo piegādes adresi, Pasta indeksu un tālruni.Visi vienumi tiks nosūtīti piegādes adresi, ko norādījāt.Paldies !

Par Lielums

1. Veikals displeja izmērs ir visas Āzijas izmērs .Lūdzu, skatiet lieluma diagrammu pirms pirkšanas.Nav izvēlētos tieši pēc jūsu ieradumiem.

2. Ja jūs dont zināt, kā izvēlēties izmēru, lūdzu, sazinieties ar pārdevēju, lai saņemtu palīdzību.

3. Izmēru var būt 2-3 cm atšķiras, jo manuāla mērīšana, lūdzu, saprast.

Sūtījumu

1. Sagatavošanas Laiks: mums ir 3-5 darba dienas, lai sagatavotu pasūtījumu, jo mūsu daudz pasūtījumus katru dienu.

2. Pēc tam, kad jūs samaksu, ja jūs vēlaties mainīt adresi, lūdzu, atstājiet mums jauno adresi pēc iespējas ātrāk, pirms mēs nosūtīt paku.

3. Ja jūs izvēlaties bezmaksas piegāde risinājums, jūsu sūtījums tiks piegādāts tieši jūsu mājās tikai vienu reizi, vai tas tiks nosūtīts uz jūsu vietējā pasta nodaļā, tad jums ir nepieciešams, lai ņemtu izsekošanas numuru un jūsu personas ID, lai savāktu savus objektus.Mēs jūs informēsim tiklīdz jūsu sūtījums ir izsūtīts.Paldies!

Atsauksmes

1. Ja esat apmierināts ar savu pirkumu un mūsu pakalpojumiem, lūdzu, atstājiet mums piecu zvaigžņu atsauksmju un pozitīvu komentāru par savu pieredzi, mums būs ļoti appreciate it.

2. Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.Paldies!

Tagi: cietā diska vadītājs, jeonghan, hdd hp sata, hp pavilion sata cieto disku savienotāja kabeli, 2230 gadījumā, gadījumā, hdd samsung, nana krekls, ja sata3, zīmogs tshirt, HDD

Modelis Tips Drukāt
Zīmola Nosaukums cuwhf
Apkakle O-Veida Kakla
Apģērba Garums Regulāri
Apdare NAV
Piedurknes Stils Regulāri
Auduma Veids Broadcloth
Piedurknes Garums(cm) Īss
Materiāls Poliestera
Vecums Vecums 18-35 Gadi
Stils Ikdienas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti