Jaunas, Īstas Ādas Ķēdes Plecu Jostas, Metāla Ķēdes Ērtu Siksniņu Krāsu Jūs Valkā-pretoties Luksusa Plata Siksna, Soma Piederumiem

w134862

€14.80

-9.87

€24.67

-40 %

Jauns produkts

[xlmodel]-[custom]-[24137] Iespējas: 100% Pavisam Jaunu.

Materiāls: sakausējuma ķēde + pātagot pleca

Krāsa: attēla krāsu (16 krāsas)

Izmērs: Garums ar sprādzi 105CM, plecu spilventiņu, platums 3,5 CM ,ķēdes diametrs 1CM

Labākā dāvana jūsu vai jūsu draugu.Piezīme: 1 Inch=2.54 CM; 1 CM=0.39 Collas , pateicoties dažādām partijām, maisiņu starplikas, var būt atšķirīgs.Modes dizainere un labas cenas, lūdzu, varat būt drošs pirkums. ( Visas bildes ir faktiskie fotogrāfijas.Bet sakarā ar dažādiem gaismas un monitora iestatījums, nelielas krāsu atšķirības varbūt pastāv.Paldies par sapratni. )

[xlmodel]-[custom]-[48643]

Mēs atbalstām Vairumtirdzniecība, Piliens Kuģniecība.Laipni lūdzam izmeklēšanu, lai mums.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[48541]

Laipni lūgti mūsu veikalā.Ja jums ir kādi jautājumi, ar produkta, lūdzu, sazinieties ar mūsu pārdevēju un pievienot produktu, jūs interesē.

Un, Lūdzu, Pievienot Sekot.

Jautājumi

A. Cik ilgi piegādes laiku?

Krievijas, ASV lielākā daļa valsts, 90% izpildes laiks ir 20-40 dienas, izņemot īpašus perioda, piemēram, BIG VEICINĀŠANU, STARPTAUTISKO BRĪVDIENU ect.

B. Ja es nesaņēmu vairāk nekā 40 dienas, ko man darīt ?

Ja vairāk nekā 40 dienas, jums nav saņemt, lūdzu izsekot izsekošanas skaits.Pirmajā gadījumā, jūsu sūtījums ir pie jūsu vietējā pasta nodaļā, jūs varētu sazināties ar savu pasta nodaļu un paņemt to.Otrajā gadījumā jūsu zemes gabala ir vēl ceļā, varat sazināties ar pārdevēju, lai paplašinātu aizsargātu laikā.

Par Mums

Mēs atbalstām vairumtirdzniecība, piliens kuģniecība.Mēs varam nosūtīt savu pasūtījumu, lai jūsu klients, lūdzu atstājiet jūsu klientiem adrese pie mums.

Par Kvalitāti

Mūsu produkts ir 100% brand new,un mēs pārbaudīt katru paku un iepakojums arī, pirms mēs nosūtīt.Tātad, ja jums ir kādas problēmas ar jūsu pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mūsu pārdevēju pirmais, neatveriet strīdu, laba comminication noved pie labas iepirkšanās pieredzi.

Tagi: sieviešu rokassoma plata josta īstas ādas, soma pavisam īstas ādas pušķi, vīriešu jostas īstas ādas puss, itāļu ādas soma īstas ādas, soma ķēdes atslēga īstas ādas, jostas īstas ādas bailīgs, bērnu soma īstas ādas, sieviešu rokassoma īstas ādas vāciņu, soma pleds īstas ādas kaviārs, soma labošana vīrieši dabiskās ādas

Modeļa Numurs Sieviešu Soma, Siksna,
Svars 0.3kg
Materiāls Ādas
Veids soma, siksna,
Zīmola Nosaukums CHALLEN

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti