Jauns
10 gab./daudz VETUS pincetes nerūsējošā tērauda hyperfine augstas precizitātes tweezer

10 gab./daudz VETUS pincetes nerūsējošā tērauda hyperfine augstas precizitātes tweezer

w132379

€25.74

Jauns produkts

VETUS Pincetes Modelis : 00-SA Garums 135 mm 6A-SA Garums 113 mm 7-SA Garums 116 mm 2-SA Garums 120 mm 5B-SA Garums 113 mm 5A-SA Garums 115 mm, 1-SA Garums 120 mm, 2A-SA Garums 120 mm, 3-SA Garums 120 mm 3C-SA Garums 110 mm 4-SA Garums 110 mm, 5-SA Garums 110 mm SS-SA Garums 140 mm AA-SA Garums 120 mm Apraksts: Izgatavota no premium nerūsējošā tērauda Anti-magnetic,anti-acid Augstas precizitātes Viegli pārvadāt un izmantot Piezīme: * Lūdzu, sargāt no bērniem!Specifikācija: Mazumtirdzniecības iepakojumā:Jā Zīmols:Vetus Neto svars:13 g, Bruto svars: 25 g Krāsa: Sudraba

1.Vispasaules piegāde. 2.Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4.Pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties,īpaši laikā brīvdienu sezonu. 5.Ja jūs neesat saņēmis savu shippment whithin 40 dienu laikā no maksājuma,pls sazinieties ar mums.Mēs izsekot andget atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 6.Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības,mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1.Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā,tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa.Nav nekādu izņēmumu!Shippng izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē. 2.Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālā packageing un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru,īpašs iemesls, lai atgrieztos. 3.Mēs atmaksāsim jūsu pilns uzvarētāju piedāvājuma summu,saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un packageing ar visām sastāvdaļām un accrssories iekļauts pēc tam,kad gan pircējam, gan pārdevējam atcelt darījuma, no www.grandtech.lv.Vai ,jūs varat izvēlēties, lai rezerves. 4.Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja produkts nav ko reklamē.

1.Mūsu produkti ir labas kvalitātes. 2.Mūsu veikals ļauj klientiem, lai atgrieztu preces, kas nav pietiekami, lai tos.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi .Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.Tāpēc, ka mēs varam veiksmīgi atrisināt jūsu problēmu.

Tagi: melns jaucējkrāns, jaucējkrāns, ce4 tvertne, catrice kosmētika lūpu, kitty kosmētika lūpu, olaplex, lcr testa rezultātā, 510 clearomizer, smd tweezer, greenpeople

Nosaukums VETUS Pincetes
Daudzums 10000 gabalu
Materiāls Nerūsējošā Tērauda
laiks transports 10-25 dienas
Veids aplauzums komplekts
Moq 10 gabali
Sastāvdaļas nerūsējošā tērauda
Svars 200g for 10 pcs
Zīmola Nosaukums Natais Skaistums
NETO MASAS 17g gabalā
krāsa SUDRABA
transporta veids ķīna pastu
Modeļa Numurs 00-SA,1-SA,2-SA,2A-SA,3-SA,3C-SA,4-SA,5-SA,5A-SA,5B-SA,6.A-SA,7-SA

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti