Jauns
Xinjie plc lejupielādēt kabelis, USB-XC, 2.5 m garš

Xinjie plc lejupielādēt kabelis, USB-XC, 2.5 m garš

w131820

€31.77

Jauns produkts

Šis USB-XC kabelis ir piemērots nomaiņa USB programmēšanas kabeli XINJE XC1,XC2,XC3,XC5 pilna sērijas PLC, ar uzticamu veiktspēju un pieņemamu cenu.

Šo kabeli simulēt USB portu, tradicionālo seriālais ports (parasti COM3), kas ļauj esošo plānošanas programmatūru, lai sazināties, izmantojot simulācijas tradicionāliem ostas un PLC ierīcēm.Iegultās ar šo kabeli ir nepieciešams datu pārveides ierīces, lai sazinātos starp PLC galu un PC USB beigām.

Funkcijas Atbalstu XCPPRO 1.0 un augstāka.Atbalsta Windows 7 /2000/Windows XP (WinNT4/95/98/Mani/DOS NETIEK ATBALSTĪTS). 3 gaismas DIOŽU indikators.datu pārraides ātrums: 300 bps ~ 1Mbps automātiski pielāgojama.USB bus-powered, ar strāvas patēriņš 50 mA Katra PC Atbalsta vairākas kabeļi Atbalsta UART datu formāts: Datu bitu: 7, 8; stop bitu: 1, 2; Paritātes: nepāra / pat / nē savienojamība Savietojams ar USB V1.1 un V2.0

Lietošana:

USB ierīces draiveri, kas jāinstalē pirms izmantojot programmēšanas kabelis, kas ir pieejama CD-ROM, ko pārdod kopā ar kabeli.Un īpašiem uzstādīšanas soļi, lūdzu, skatiet lietošanas failus uz CD-ROM draiverus, un informācija ne vienmēr šeit.

Pabeidzot Draivera instalācijas, kas atbilst COM portu programmēšanas kabelis būs redzams Device Manager Logu.Soli tālāk, ir vienkārši izvēlēties šo COM portu plānošanas programmatūru un citu lietojumprogrammatūru un sekot citiem komunikācijas parametri pēc Noklusējuma iestatījumus.Un šādas darbības ir tieši tādi paši kā tradicionālajā plānošanas kabeļi ar RS232 interfeisu.

Iepakojumā info

1 x USB-XC PLC Programmēšanas Kabelis

Tagi: 2016 programmatūru pc, sricam italia programmatūru pc, s3 pc programmatūra, eken h9r programmatūru pc, iphone 5 pc programmatūra, s6 pc programmatūra, programmatūra, programmas, cnc, zosi programmatūru pc, latest bezmaksas programmatūru pc, andy programmatūru pc

Veids IZOLĒTAS
Izolācijas Materiāls PVC
Diriģents Materiāls Vara
Zīmola Nosaukums LOLLETTE

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti