Komplekts 12 Galda Atvilktnē Organizators Paplātes ar 3 Izmēru caurspīdīgas Plastmasas Uzglabāšanas Kastes Dalītāju Make-Up Plānotājs Office

w13039

€17.46

-4.36

€21.82

-19 %

Jauns produkts

Amats: Glabāt savus objektus atsevišķās kastēs, kas padara galds ir tīrs un kārtīgs.Un arī jūs varat ātri atrast tos.Ērta lietošana: To var novietot uz galda vai nodot atvilktnes.Tas ir ļoti elastīgs.

Plaša izmantošana: Tās var izmantot, lai uzglabātu kosmētika, biroja piederumi, trauki, rotaslietas, dažādi, utt.Sniedzot jums tīru un kārtīgu, mājas.

Labs Palīgs, Lai Sakoptu tualetes galdiņš, Ļaujiet atsevišķa uzglabāšanas kaste, lai padarītu jūsu darbvirsmas kārtīgs.Saglabājot kosmētiku, ādas kopšanas produktu, kosmētikas sukas un Presētais pulveris perfekti sakārtota.Apturēt prom no haotiska dzīve!

Detaļu Dizains, neslīdoša konstrukcija novērš kasti no skrūvējot iekšā atvilktnes, atverot un aizverot atvilktni.Noapaļots stūra konstrukcija novērš acci skrāpējot ādu.

Uzglabāt Dažādas Preces, Trīs izmēru kastes uzglabāšanai ir piemērots dažādu preču.Piemērots organizēt kosmētikas un šķirojot tos uz galda vai atvilktnē.ideāli piemērots biroja piederumu un virtuves piederumi, saglabāt to sakārtotu.Piemērots dāvājot remonta instrumentu, kas ļauj jums ātri atrast rīki jums ir nepieciešams.

Materiāls:plastmasa

krāsa:Caurspīdīgs

Iepakojuma Saturs:

2 x liela uzglabāšanas kastes

2 x vidēja uzglabāšanas kastes

8 x mazajiem uzglabāšanas kastes

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: paplātes make up, plastmasas atvilktnes, konteinera stūrī, skaidrs, stikla vāze, rakstāmgalda komplekts, rakstāmgalda dalītāju, skaidrs, atvilktnes, atvilktņu orgānu, backlit rāmis, grims reņu

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti