Žalūzijas Plisētās Auduma Retro Zilā Miyake Krokas DIY Raibs Mākslas Glezniecības Dekoru Drēbes Bikses Svārki Kleita Audumu Dizainers

w129408

€3.83

-0.25

€4.08

-6 %

Jauns produkts

Pēc taisnošanas,pēc tam izvērtēt un samazināt to.

Rezultāts pleating ir 50cm, kad pirkt 100cm.

Vairāk līdzīgu Audumu Kategorijas "Fold Auduma". 1.Izmērs: 1 gab. = 50cm(garums) * 100 cm(platums). (izgriezt ar roku , lai ± 2 cm kļūdas), Ja jūs pērkat ≥2 gabali, mēs ne samazināt, 2 gabali = 100 cm(garums) * 100 cm(platums). 4 gabali = 200cm(garums) * 100 cm(platums). 6 gabali = 300cm(garums) * 100 cm(platums).Biezums:0,1 mm.Mazs paraugs: 10*10cm. ●Ķīmisko šķiedru auduma,mazliet, piemēram, kokvilnas un lina. ●Drošāks nekā Šifons. ●Apģērbi,bikses,kleitas,fons,DIY,utt.. ●Vienības lielumu pārrēķina: 1 pagalms = 90cm.Ja jums ir nepieciešama lielu izmēru vai vēlaties, citas prasības, lūdzu, sazinieties ar mums.

Rezultāts pleating ir 50cm, kad pirkt 100cm.

PIEZĪME

Visi izstrādājumi tiek uzņemti saskaņā ar faktisko objektus.Citā gaismā, leņķi un ekrāna, produkta krāsa ir nedaudz atšķirīga.Lūdzu, saprotiet, lūdzu.

PADOMI

1.Lūdzu, apstipriniet saņemšanas adrese ir pareiza!! 2.Kad audums ir izturīgs, to nevar pārdot vēlreiz.Tāpēc, ka nav iemesla, lai atgrieztu preces, kas nav atbalstīts. 3.Ja jūs nevarat atrast audumu jūs vēlaties, Internetā, jūs varat mums attēlu.Mēģināsim noskaidrot. ●Visi vienumi tiks nosūtīti 3 darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums ir veiksmīgs( izņemot Ķīniešu festivāli). ●Mēs esam uzņēmums, kas darbojas jau daudzus gadus.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, ļaujiet man zināt.Es centīšos manu vislabāk, lai to atrisinātu. ●Kāpēc pērkot 1 paraugs ir tik dārgi?Atbilde: "www.grandtech.lv standard shipping" kravas ir nedaudz dārgāka, ātrāk nekā "Cainiao super ekonomiku globālā".

Tagi: kroku svārki šifona audums, riddler, miyake vīriešiem, baby bamboo, sānu žalūzijas, boss dāmu krekls, kokvilnas auduma retro, vistu raibs kokvilnas audums, bambusa, kokvilnas audums, mākslas auduma modes

Zamšādas Auduma Veids Radošā Audums
Zīmola Nosaukums tālredzība
Iestatīt Tipu No
Technics Neausta
Materiāls Poliestera / Kokvilnas / Bambusa Šķiedras
Neausta Technics Apdrukas un krāsošanas
Veids Kroku Auduma
Stils Kleitu Audums
Produkta Tips Citi Audums
Platums 100cm
krāsa Parādīt attēlu
Veids, Vairumtirdzniecība No
raksts Sasmalcināts
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iezīme Elpojošs

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti