Jaunākās Ierodas Austrumu Kurhn Modes Lelle Meitenēm Rotaļlietas Bērniem, Bērnu Labākajām Dāvanām Meitenēm Rotaļlietas #1144-1148

w129239

€12.98

Jauns produkts

Sveicināti Mans Cienījamais Klients.

Šeit ir jūsu Mall Super Ķīnā, Mēs specializējamies vairumtirdzniecības karstākie Vienumus viss darbojas dzīvē.Ar milzīgu akciju, kas IZGATAVOTI ĶĪNĀ produktu ar labu kvalitāti un labākas cenas.

Tur ir spēcīga komanda, par klientu apkalpošanu.Jūsu apmierinātība ir mūsu #1 prioritāte , Lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs garantējam, mēģiniet, lai atrisinātu jūsu problēmas, lai jūsu apmierinātību.

Šobrīd mums ir bagāta pieredze par Rc Rotaļlietas un Cumputer/Tablet Pc piedāvājumus kā mēs esam veikuši daudzus gadus.Pamatojoties uz šiem conditons, mums ir daudzas priekšrocības, par kvalitāti un izmaksas.

Mēs ceram uz sadarbību ar jums.Lūdzu, sazinieties ar mums gadījumā, ja kāds jautājums vai vajadzība.

Piliens kuģniecības atbalsts

Jaunākās Ierodas Austrumu Kurhn Modes Lelle, Rotaļlietas Bērniem, Bērnu Labākajām Dāvanām Meitenēm Rotaļlietas #1144-1148

Stāvoklis :100% brand new Materiāls :PVC+ABS+Audums Krāsa: Kā Picture Rādīt Izmērs :28cm Daudzums:1gb amats:dzimšanas dienas dāvanu.festivāls dāvanu.Dāvanu Kolekcija Iezīme:Kustamā, lelle galvu var pagriezt par 360 grādiem , 360 grādu rotācija ap rokām , kājām var pagriezt par 180 grādiem ap

Iepakojums:(Parasti bez oriģinālajā kastē, ja pasūtījuma 1-2GAB) Ja oriģinālajā kastē nepieciešams, lūdzu, vairāk jāmaksā papildu sūtīšanas maksa, kas...

Piezīmes:

Piegāde:

1. Visi vienumi tiks nosūtīts visā pasaulē.

2. Mēs piedāvājam EMS/DHL/UPS/Ķīna post,utt nosūtīšanas metodi, piegādes laiks ir atkarīgs no galamērķa.Retos gadījumos, stingri pasūtījuma atļaujas padarīs piegādes laiks nedaudz ilgāk, Lūdzu, esiet pacietīgi.

3. Mēs neesam atbildīgi par jebkādu negadījumu, aizkavēšanos vai citiem jautājumiem, kas ir atbildīgas par kuģu satiksmi.

4. Mēs neesam atbildīgi par jebkuru Vietējo muitas nodokli vai nodokļa.

5. Preces tiks nosūtītas 1-3 dienu laikā pēc saņemšanas apstiprina maksājumu.

6. Lūdzu apskatiet savu ADRESI rūpīgi, ja apstrādā pasūtījumu.

7. Jūtieties brīvi Sazināties ar mums, ar jebkuru jautājumu, mēs piedāvājam jums apmierinošas atbildes.

Refound politika:

1. Ja prece ir bojāta, Lūdzu, paziņojiet mums 3 dienu laikā par piegādi.Visas preces ir iespējams atgriezties to sākotnējā stāvoklī, lai pretendētu uz kompensāciju vai maiņas preces.

2. Pircējs ir atbildīgs par VISU repatriācijas izmaksas, kas radušās, pārdevējs ir atbildīgs par VISU vēlreiz izmaksas.

3. Atpakaļ bez brīdinājuma nebūtu pieņemts.

4. Kompensāciju pieņemts pēc 30 DIENU laikā pēc saņemšanas.

Atsauksmes:

1. Mēs paļaujamies uz mūsu www.grandtech.lv reputāciju un klientu apmierinātību, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, Lūdzu, atstājiet labas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preču un pakalpojumu.

2. Ja jums ir kādas problēmas, LŪDZU, SAZINIETIES ar MUMS, VISPIRMS, UN MĒS GRIBĒTU, LAI ATRISINĀTU PROBLĒMU, kas ir MŪSU spēkos.

Tagi: vīriešu drēbes bjd, seno ķīniešu lelle, peko chan, ai bjd drēbes, chucky funko lelle, seno lelle, austrumu lelles, austrumu lelle, bb lelle meitene, mego lelles

Funkcijas Izglītības
Dzimums Meitenes
Mfg Sērijas Numurs Modes
Plastmasas Tips PVC
Vecums > 3 gadiem
Materiāls Plastmasas
Veids Modes Lelle
BJD/SD Atribūts lelle
stāvoklis Jo-Noliktavas Preces
Zīmola Nosaukums IF
Vienuma Tips Lelles

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti