Multi-funkcionālo Vidukļa Instrumentu Soma Ūdensdroša Elektriskā Josta Tool Pouch Bag Instrumentu Jostas Soma Uzgriežņu atslēgu, Skrūvgriezi un Āmuru

w128982

€5.79

-2.49

€8.28

-30 %

Jauns produkts

{infomodule}

Elektriķis Vidukļa Pocket Instrumentu Jostas Kabata, Soma, Skrūvgriezis Komunālo Pakalpojumu Komplekta Turētājs

Specifikācijas:

Materiāls: Audekls

Krāsa: Melna

Izmērs: 19*10cm

Funkcijas:

- Šī melnā instrumentu soma izgatavota no augstas kvalitātes audekla,valkājamas un izturību netīrs.

- Postenis ir divu dažādu platumu no kabatas atvēršana,lielākā atveriet kabatas atbalsts platums ir 7 collas, ar iekšējo pielāgojot jostas sprādzes,to var izmantot, lai atsevišķs produkts,arī kā rokas virve vai pakārt dažas viegls, atslēgu, gredzenu, kuloni u.t.t.

- Produktus atpakaļ ar regulējamu plecu siksnu valkāt mutē,jūs varat valkāt siksnas caur ostu, uzlieciet plecu siksnu,viegli un ātri montāža un demontāža siksnas,klienti var saskaņā ar savu vidukļa un ķermeņa augstums regulējams plecu siksna.

- Rīks, kabatām, kas ne tikai var būt saistīts ap vidukli, bet ir arī saistīts ar plecu vai portatīvas, tikmēr To izmanto, lai uzglabātu elektriķis, tehniskās apkopes instrumenti utt.

Paketē iekļauts:

1 X instrumentu somiņa ar jostas (rīkus, attēlu, kas nav iekļauti)

Tagi: klein instrumentu josta, elektriskie darbarīki soma profesionālai, maisiņš viduklis, mavel, nometnes instrumentu soma, jostas rīks, grauzdēti skrūvgriežu komplekts, soma elektriķis rīks, multitul, kamera j5

Materiāls Poliestera
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums Meigar
Modeļa Numurs Vidukļa Instrumentu Soma

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti