50GAB Apmācība, Golfa Bumbu Sēdekļa Pārrobežu 6 Krāsu Izvēles Profesionālā Golfa Tees 70mm Golfa Koka t-veida, Vadītāja

w12870

€4.60

-0.81

€5.41

-14 %

Jauns produkts

punkti:

1.Profesionālās meža Golfa Tees ir veidotas no 100% dabīgiem Masīvkoka, lai nodrošinātu spēcīgāka, ilgāk un vairāk spēj golfa tee.

2.Dabas Cietkoksnes Tees ir daudz spēcīgāka, nekā citi tees un bioloģiski sadalās, nodrošinot jūsu mīļākie golfa laukums un aprīkojums paliek tip-top formu.Praktiski neiznīcināmi.

3.Dabas Cietkoksnes Tees iezīme īpatnējo stiepes izturību, ka konkurenti tērauda un plastmasas krāsu, Laku apdari gludāka, shot, ka nebūs uzcenojums jūsu kluba seju.

4.PGA Profesionālās Apstiprināts & Atbilst USGA Noteikumiem - Profesionāļu visur dod priekšroku tees, jo to lielāku izturību, golf-protams draudzīgs, bioloģiski noārdāmo materiālu, un lielāko daļu cenas.

5.Koka Tees ir mazāk berzes, nekā plastmasas tees, tās ir noturīgākas.

Iezīmes: Specifikācija:Izmērs: 70MM Krāsa: dzeltens, balts, dabīgs, zaļa, zila, sarkana Materiāls: 100% videi draudzīgs, koka komplektā ietilpst: 50 gab Golfa Tees(citi aksesuāri demo attēlā nav iekļauta.)

Piezīme: Lūdzu, ļauj 1-2mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, ir krāsu atšķirības, lūdzu, ņem reālu produktu, kā standarta.

Tagi: tees golf vadītāja, matēta tee golfa, daudz tee golfa, golfa tees plastmasas dzeltena, sprādziena golf vadītāja, lada golf vadītāja, golfa plastmasas tee, golfa gumijas tee, golfa tee koka, magic tee golfa

krāsa dzeltens, balts, dabīgs, zaļa, zila, sarkana
Dažādi Kronis Tee
Materiāls 100% videi draudzīgs koksnes
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmērs 70MM
Modeļa Numurs HW02384

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti