Jauns
ATA PTX-5 V1 Triocode saderīgu garāžu durvis, tālvadības augsta kvalitāte LABA

ATA PTX-5 V1 Triocode saderīgu garāžu durvis, tālvadības augsta kvalitāte LABA

w12828

€7.55

-2.26

€9.81

-23 %

Jauns produkts

Mēs zinām, ka jums ir pasaulē, kas pilna ar izvēli , paldies, ka izvēle mums !

Pirms pasūtījuma

lūdzu, ņemiet vērā , mūsu attālināta ir SAVIETOJAMA / NOMAIŅA /KLONS tālvadības pults , ne oriģināls viens .

lūdzu, pārliecinieties, vai attālās / sistēmu var izmantot, pirms pirkšanas .

Principā, ja attālās jūs pašlaik izmantojat, ir viens no tālvadības pultis attēlotie reklāmu, tad tas tālvadības būs saderīgs ar jūsu motoru.

ja jums nav tik pārliecināts , lūdzu, sazinieties ar mums bez vilcināšanās .

Lūdzu, pievērsiet uzmanību tam, ka ievedmuitas nodokļi, kas nav ietverti postenī cenu.Maksas var būt saistīts ar dažādām valsts politiku.pls ieteikt vērtību par muitas atzīt, ja tas ir nepieciešams .

Saderība

DCB-05 (Dual Vārtiem Kontrolieris)

GDO-6v3 (EasyRoller)

GDO-6v4 (EasyRoller)

GDO-7v2 (SecuraLift)

GDO-7v3 (SecuraLift)

GDO-8v3 (Nojume Master)

GDO-9 (Dinamo)

GDO-9v2 (SecuraLift)

GDO-9v2 (Enduro)

GDO-9v3 (Dominator)

GDO-9v3 (Dinamo)

GDO-10v1 (Toro)

GDO-11v1 (Ero)

NES-24v1 (NeoSlider)

SGO-1 (Elite) Nav saderīgi ar GEN2 motors vai v2 tālvadības pultis (pelēks gadījumā ar pelēku pogas) Lūdzu, Ņemiet vērā: Šīs tālvadības pultis NAV saderīgas ar PTX-4 (433Mhz) ar zilu gadījumā.Tas NAV saderīgs ar vecākām ATA motori, kas joprojām izmanto SecuraCode 433MHz vai vecs viena 27 mhz TX tālvadības pultis, neizmantojot Tricode uztvērēja kartes.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu sākotnējā tālvadības attēlotie un savu motoru modeļa numurs ir norādīts, lai nodrošinātu saderību

Programmēšanas instrukcijas Plānošanas attālo ar motoru/uztvērējs 1. Daži garāžas motori ir plastmasas vāciņš, kas nosedz pogas, lūdzu, noņemiet šo vāciņu. 2. Nospiediet un turiet zilā Durvju Kods pogu uz motoru, vai SW1 vai SW2 pogu uz uztvērēju padomes (nav let go šīs pogas). 3. Nospiediet jaunā tālvadības pogas, kuru jūs gribētu izmantot, lai kontrolētu durvju divas sekundes. 4. Atlaidiet pogu uz jaunā tālvadības pults un divas sekundes.Nospiediet to pašu pogu uz tālvadības pults atkal divas sekundes. 5. Atlaidiet Durvju Kodu vai SW pogu motor/uztvērēju. 6. Nospiediet jaunā tālvadības pogu, lai pārbaudītu darbību, durvis.Dzēšot visus tālvadības pultis no mehānisko 1. Izslēdziet barošanu motoru no strāvas kontaktligzdas. 2. Nospiediet un turiet, Durvju Kodu vai SW1 pogu uz mehānisko. 3. Ieslēdziet barošanu atpakaļ, bet joprojām turot Durvju Kods pogu.Durvju Kods LED darbosies pēc pāris sekundēm, kas norāda, ka atmiņa ir izdzēsti. 4. Atlaidiet Durvju Kods pogu un pārbaudiet jūsu tālvadības pults, lai nodrošinātu, ka tā ir dzēsta, un to nedrīkst vadīt durvis.Plānošanas jaunu tālvadības vārti, izmantojot oriģinālo tālvadības 1. Stāvēt 1-2 metrus no saviem vārtiem kontroles padomē. 2. Nospiediet pogu uz jūsu oriģinālo tālvadības pulti, lai vai nu atvērt/aizvērt vārtus. 3. Uzreiz pēc durvju iekustēšanās, ievietojiet pin uz centru kodēšanas caurumu oriģinālo tālvadības atrodas centrā no četrām pogām.LED gaismas attālā darbosies, kad panāca, un nodrošinātu gaismas apgaismo vismaz 2 sekundes. 4. Noņemt pin no oriģinālo tālvadības pulti. 5. Par jauno tālvadības push un turiet jaunas pogas, jūs vēlētos darboties vārtiem un 2 sekundes. 6. Atlaidiet pogu uz divām sekundēm. 7. Push to pašu pogu atkal uz jaunu attālo 2 sekundes. 8. Uzgaidiet 10-15 sekundes un pārbaudītu jaunās tālvadības

Detalizēti attēlu

Piegāde

Visi produkti tiek individuāli pārbaudīta pirms tā tiek nosūtīta, lai nodrošinātu vienumi tiek nosūtīti, ideālā stāvoklī.

Preces tiks nosūtītas 48 stundu laikā pēc tam, kad saņemta samaksa / notīrīta (izņemot brīvdienas un svētku dienas).

Atgriešanās

Atdeve ir pieņemts.

Gadījumā, ja atmaksas visas preces jānogādā veselas, re-sellable stāvoklī.

Par DOA (Bojāts Ierašanās) priekšmetus, kas tiks aizstātas vai atmaksā, lūdzu, informējiet mūs, 24 stundu laikā pēc ierašanās, lūdzu, arī saglabāt visas sastāvdaļas un oriģinālais iepakojums, kā tālāk pārbaude varētu būt nepieciešama.

Bojāto preču jāatdod par remontu vai apmaiņu.

Pircējs ir atbildīgs par visas kuģniecības izmaksas, atgriežot preci kompensācijas vai apmaiņu .

Atsauksmes

Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu, sniedziet mums pozitīvas atsauksmes, ja jūs jūtaties apmierināts ar mūsu preču un pakalpojumu.

Mēs rūpējamies par mūsu vērtē klientiem, ja kaut kas nav labi, lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu jebkuru problēmu, e-pastu mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes vai atverot jebkuru strīdu.Mēs saprotam, ka bažas un neapmierinātību, kas jums varētu būt, un mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisināt šīs problēmas.

Tagi: contol, ārējās attālajā garāžā, atbalsts attālā garāžu, nova tālvadības, ducati tālvadības, 433mhz noteikt kods tālvadības pults, garāžas doore tālvadības, triocode, garāžai tālvadības, 434 mhz

Bezvadu Sakari IR
Izmantošana Universal
Modeļa Numurs SD22
Zīmola Nosaukums dongbest

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti