Melns Dīvāns Savienojumu Skavas uz Terases Frekvencēs Dīvāns Pīts Krēsls, Dīvāns Saskaņošana Stiprinājumi Klipus Savienotājs Modulis (20Pcs)

w128267

€13.70

-6.44

€20.14

-31 %

Jauns produkts

Materiāls: Izgatavots no augstas kvalitātes izturīgas plastmasas, kas ir siltuma pretestību, mūsu dīvāns klipus uzvalku, lai jebkuros laika apstākļos.

Izmērs: 47mm iekšējais diametrs, kas der visiem kārklu terases dīvāns divām caurulēm platumu mazāk nekā 1,8 collu.

Viegli lietojams: Mūsu mēbeles stiprinājumi klipi ir fiksēta uz dīvāna, viegli uzstādīt un noņemt ar rokām, ne instrumentu, kas vajadzīgs.Efektīvi novērš āra klūgu krēsli no tiek izpūstas prom.

Plaša Programma: Ne tikai fiksētās frekvencēs dīvāna, bet arī citas mēbeles, piemēram, biroja galda, bērnu rakstāmgalds, efektīvi novērš kustību starp kārklu kombinācija, mēbeles, dīvāns vai krēsls, un glabā to izskatās glīti un kārtīgi.

Produkta nosaukums: dīvāns sprādzes savienotājs

Krāsa: melna

Materiāls: plastmasa

Izmērs: Iekšējais diametrs: 47mm

Iepakojuma Saturs:

20 x klipu savienotājs

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: gulta dīvāns, instrumentu komplekts skava, mēbeļu dzīvojamā istabā uzstādīts ķīnas bezmaksas piegāde, porcelāna skavas indikators, xterra piekarapskava, dīvāns, sakausējuma piekarapskava, knaibles auto skava, auto fix skava, soffa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Rīka Daļas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti