1 gab. Regulējams Uzpūtenis gredzenu Kvadrātveida Kūku Veidnes Nerūsējošā Tērauda DIY Konditorejas izstrādājumu Cepšanas Veidnes Kūka Dekorēšanas Instrumentiem

w12820

€8.16

Jauns produkts

Paziņojums par Pavasara Festivāls Brīvdiena

Cienījamie klienti:

Mūsu Uzņēmums ņems brīvdienu no F ebruary 5. līdz 17. februārī!Mēs sāksies 18. febr.Klientu apkalpošana un pēc-pārdošanas servisa nebūs online laikā brīvdienās.Tikai jūs varat veikt pasūtījumus un mēs kuģis savu gabalu, kad mēs esam uz darbu.Novēlam jums visiem laimīgu Ķīniešu Jauno Gadu, ģimenes atkalapvienošanās, un jūsu vēlmes piepildīsies!

15-27.5 CM Kvadrātveida Torte Instrumenti Nerūsējošā Tērauda Uzpūtenis Gredzens Regulējams Kūka Pelējuma Cepšanas dekorēšanas piederumi deserts Rīks

Ar YOLIFE Iezīme: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes, Šis produkts var brīvi pielāgot izmēru, diametru 15 cm - 28cm ( regulējams ).Pelējuma var veikt mousse cake.Tips: Practica Materiāls: Nerūsējošais Tērauds Iespēja: Virtuve, Istaba Krāsa: Kā attēli parāda Garums: 15-28CM

Augstums: 5.5 CM

Sakarā ar jauno noteikumu Krievijas post office, kad veicat pasūtījumu, Krievijas pircējiem ir rakstīt pilnu nosaukumu a sunname, vārdu un otrais vārds), vai pakas tiks nosūtīts atpakaļ.Nē pilnu nosaukumu, mēs atteiksimies sūtīt preču ārā!Paldies!

Piegāde:

Jūsu pasūtījums tiks izpildīts 3 darba dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas.Un mēs augšupielādēt izsekošanas numuru jums.

Ķīnas ziņu gaisa pasts, Eub, EMS, DHL, Fedex IE ir pieejami.

Mēs neesam atbildīgi par jebkādu kavēšanos rīkojumu pēc tam, kad izvesti.Bet mēs darīsim dziesmu jaunāko informāciju par jūsu pasūtījumu un palīdzēt jums visu ceļu.

Ja jūs neesat saņēmu savu sūtījumu, bet piegādes termiņš tuvojas, lūdzu, jautājiet mums, lai paplašinātu piegādes datumu, paldies.

Ja jūs sastopaties ar muitošanas jautājumiem, lūdzu, sazinieties ar mums palīdzēt, un laiku, tā, lai neietekmētu savu piegādes laiku.

Maksājums:

Alipay, West Union, TT, Qiwi...Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas.

Kompensācijas un Atgriešanās Politiku:

1. Mēs garantējam, visām precēm, ko mēs pārdodam.Mēs piedāvājam pilnu kompensāciju vai nosūtīt preces ar jums, ja tev nosūtījām nepareizu preces, vai arī tas ir pazaudēts vai bojāts tranzīta laikā.

2. Katru atgriešanos, būtu jāveic, pamatojoties uz pierādījumiem (foto).

Atsauksmes:

Kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu, veltiet dažas minūtes, lai atstātu pozitīvas atsauksmes (5 zvaigznes), ja jūs neesat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu.Arī mums būs darīt to pašu, lai jūs ASAP, paldies!

Ja jums ir kāda neapmierinātība, lūdzu, dodiet mums iespēju, lai atrisinātu jūsu problēmu, pirms atstājot mūs negatīvas atsauksmes.

Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja ir kādi jautājumi, un mēs esam apņēmušies, lai kalpotu jums labāko!

Ja jūs sastopaties ar muitošanas jautājumiem, lūdzu, sazinieties ar mums palīdzēt, un laiku, tā, lai neietekmētu savu piegādes laiku.

Tagi: nerūsējošā tērauda apaļa kūka, kūka, cep gredzens, veidnes, lai reposteria un konditorejas izstrādājumi, antīko cepšanas veidnes, konditorejas izstrādājumi, gredzenu, , pelējuma, granīta bakeware, tējkanna pelējuma sveķi, kūka gredzens

Veids Kūka Rīki
Kūka Rīki Tips Veidnes
Sertifikācija LFGB
Neķītrs Attēlu No
Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Seksuāli Divdomīgs No
Modeļa Numurs W00093333333
Iezīme Eco-Friendly

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti