Uz Lietu Par Apple iPad Mini 4 Triecienizturīgs lieljaudas Gumijas Ar Grūti Stāvēt uz Lietu iPAD Mini 4 Lietu Vāku

w127533

€7.22

-1.27

€8.49

-14 %

Jauns produkts

Laipni lūgti mūsu Veikalā Pieredze laimīgs tiešsaistes iepirkšanās šeit, jo ticam KVALITĀTI!!

Lūdzu, Ņemiet Vērā:

1. Apstiprināt pareizo info ( Saņēmējs, Valsts, Detaļu Adrese, Pasta kods, Tel Numurs )

2. Šis postenis HongKong Pastu (Ātrāka un drošu) Bezmaksas Piegāde , Kuģniecības laiks būs pakļauts Ķīnas ziņu praksē.

3. Ja jūs neesat bezmaksas piegāde zonā, vai gribu citu nosūtīšanas metodi, pls sazinieties ar mums, lai iegūtu Labākos kuģniecības izmaksas.Mēs pieņemam Honkongā Post, EMS, DHL, UPS,Fedex, TNT utt.

4. Tas ir nodro scaron Trešo Personu Guranteed, būt pārliecināti, lai nopirktu. 5. Pirms jūs iegādāties šo preci,Izvairītos no, lai iegādātos nepareizu preci,lūdzu, pārbaudiet tā Modeļa Numuru, ja jums nav skaidri par modeļiem, lūdzu, sazinieties ar mums.Uz Lietu Par Apple iPad Mini 4 Triecienizturīgs lieljaudas Gumijas Ar Grūti Stāvēt uz Lietu iPAD Mini 4 Lietu Vāku Iezīme: Top PC+silikona vāciņš Jauns modes divu krāsu design 3 in 1 aizsardzību Atbilstoši īstu mašīnu atbilstību, 100% ideāli piemērots apple ipad mini 4 pakete ietver: 1* viegli, bērni droši stāvēt silicon case cover for ipad 4 min, tikai tad , neietver tablet pc

Kuģniecības un Pārkraušanas Mēs kuģis pasaulē.Preces ir nosūtītas parasti veic 24 stundu laikā, darba Dienās pēc apmaksas saņemšanas.Visiem sūtījumiem, kas ietver izsekošanas skaits.Pircējs ir atbildīgs par nodokļu un muitas nodevas.Uz visiem jautājumiem tiks atbildēts 1 darba dienas laikā. (Se & Saule.izslēgt) PIEZĪME: ja jūs izvēlaties izdotajos www.grandtech.lv, lūdzu, neaizmirstiet, apstipriniet loģistikas informācijas un maksāt starptautiskajiem kravu pārvadājumiem.Vai, lūdzu, izvēlieties citus kuģu ceļu.Paldies!Maksājumu Mēs pieņemam Kredītkartes vai citas norēķinu metodes, kas aizsargāti ar Darījuma.Garantijas Un Garantiju, 7 Dienu Naudu Atpakaļ.(Pēc tam, kad saņemts adapteris sūtīt atpakaļ uz asv)

24 Mēneši Rezerves Garantijas.PIEZĪME: Pircējs ir atbildīgs par visas kuģniecības izmaksas .Bet, lūdzu, nopirkt ar pārliecību, kvalitātes problēmas vēl nav noticis līdz šim.Atgriezenisko saiti, Mēs atstās pozitīvas atsauksmes pēc darījuma.Mēs pateicamies visiem mūsu klientiem, lai atstāt pozitīvu atsauksmi .Ja jūs neesat apmierināts ar vienumus, kas jums lika, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs varam strādāt kopā, lai atrisinātu ikvienu strīdu, TKS iepriekš.

Tagi: gadījumā, ja ipad gaisa silikona pilna, gadījumā, ja ipad gaisa 2013 silikona, ipad gaisa silikona case sarkans, gadījumā, ja ipad tpu silīcija, eleganta ipad gaisa, floveme gadījumā ipad gaisa, incase ipad gaisa, rudenī ipad gaisa, gadījumā, ja ipad gaisa mēness, apple ipad silikona gadījumā air2

Rūpnīcas
krāsa 14 krāsas
Pieteikumu Klēpjdatora Izmēra 7.9"
Modeļa Saderība ipad mini 4 lietu vāku
Dāvanu
Nosaukums ipad mini 4 lietu vāku
Stils Ikdienas
IPad Modeli iPad mini 4
Svars 300g
Iezīme Anti-putekļu
Funkcijas Triecienizturīgs/Kritums izturība/Anti-Dust
Materiāls Silīcija
Modelis Tips Cietie
Garums 7.9inch
Saderīgu Zīmols Apple iPad
Platums 7.9inch
Iepakojums No
Zīmola Nosaukums NiceHuiRu
Modeļa Numurs ipad mini 4 lietu vāku
Veids Aizsardzības Apvalks/Ādas
Garantijas laiks 12 Mēneši
Produkti Vāks Triecienizturīgs Bērniem Aizsargs Lietā PC
cilvēki ipad mini 4 lietu vāku

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti