2019 Jaunu Modes 925 Sudraba Skaidrs, Mēnessakmens Gudrs Varavīksnes Vienradzis Ķēdē, Kulons, Kaklarota Sievietēm Meitenes Salds Puses Dāvanu Rotaslietas

w127269

€3.34

-1.8

€5.14

-35 %

Jauns produkts

Kuģniecības Un Pārkraušanas:

1. Pasūtījumi tiek piegādāti robežās 2-5 darba dienu laikā, pēc maksājuma tiek noskaidroti, izņemot pasūtījumiem, kas veikti piektdienas līdz svētdienas un valsts svētku dienas.

2. Lūdzu, pārliecinieties, piegādes adrese, kas jums sniedz jūsu www.grandtech.lv konta.,mēs neesam atbildīgi par to nevar piegādāt adresi.

Atsauksmes:

1. Klientu apmierinātība ir mūsu top mērķis.Visi produkti ir kvalitāte pārbaudīta.

2.Jūsu Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu ņemt dažas sekundes, lai jūsu atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem.

3. Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj neitrālu(3 zvaigznes) vai negatīva(1-2 zvaigznes) atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu, un atstāt jūs laimīgs iepirkšanās noskaņojumu šeit.

Tagi: baltais mēnesakmens kuloni, amulets akmens mēnessakmens kuloni, mēnessakmens boho kuloni, mēnessakmens kuloni pārdošana, liela mēnessakmens kuloni, zila mēnessakmens kuloni, saulesakmens mēnessakmens kuloni, amizonite akmens kuloni, krustakmens kuloni, lapu akmens kuloni

Dzimums SIEVIETES
Formas\raksts Dzīvnieku
Saderība NO
Stils Moderns
Kulons Izmērs 17 mm
Funkcijas NO
Kaklarota Tips Kulons Kaklarotas
Modeļa Numurs NZ409
Vienuma Tips Kaklarotas
Ķēdes Tips Šarnīrķēdes
Materiāls Crystal
Sods vai Modes Modes
Zīmola Nosaukums sunnyyou
Metālu Tips SUDRABA

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti