Nerūsējošā Tērauda Tapām Birste, Mājdzīvniekiem, Kaķiem, Suņiem, Ērts Rokturis Mīksti, Vaksācija, Matu Ķemmes

w126599

€9.29

-3.1

€12.39

-25 %

Jauns produkts

Produkta Apraksts:

Vienuma Tips:Pet Ķemme

Materiāls:Pārtikas Klases DATORU,Sudraba Jonu Antibakteriālas Kartes Apģērbi,Tērauda

Krāsa:Balta,Rozā

Izmērs(produkta):15.6 cm/6.14"*6.5 cm/2.56"*7.7 cm/3.03"

Izmērs(iepakojumā):8.5 cm/3.35"*6 cm/2.36"*19 cm/7.48"

Mērķauditorija:Suņiem,Kaķiem

Motīvs:Durable

Funkcijas:

1. Atrisināt Neglīts Izskatās: vai jūsu suņi ēd labi un gulēt labi, bet mati joprojām ir drūma?Tas ir tāpēc, ka jums trūkst svarīgs solis - ķemmēšana.Izmantojot šo produktu ķemme jūsu pet, un viņu mati kļūs vairāk un vairāk elastīgas, un tas būs masāža un atjaunotu sausu un dzeltenīgi mati.Drīz jūs saņemsiet jauki un veselīgi draugs.

2. Zinātniski izstrādāts: Adatu daļas wrap apaļa galva dizains, lai novērstu ādas skrambas un skandāla mājdzīvnieki, un jums nav jāuztraucas, ka tie nebūs sadarboties.Ķemme izmanto divu slāņu dizains - garu adatu un īsu adatu, garu adatu var uzsist mezglu, īsu adatu var ķemmēt matus, ir labāku efektu nekā parasto ķemmi.

3. Vienkārši Labs: U adatu ir aprīkots un var tīrīt suņa matu ķemme adatu.Jūs varat noskūties off daudz suņu spalvām vienkārši, viegli nokasot par ķemme ar šo tīrīšanas adatu, un uzkopšanas darbs ir paveikts labi, tikai nepieciešams atkārtot vairākas reizes.

4. Jūtas ērti: ūdens piliens formas rokturi, kas ir paredzēti plaukstu formas, un jūsu rokās ir ērti un nav viegli atbrīvot.Jums nav nepieciešams daudz spēka, lai darbotos tā, kas ir viegli pet matu noņemšanas.

5. Multi-izvēle: ir divas krāsas, lai jūs varētu izvēlēties, un jūs varat izvēlēties vienu vai vairākas, pēc jūsu domām un hobijiem.

Pakete Ietver:

1 x pet ķemme

Piezīmes:

1. Lūdzu atļaut 1-3 cm starpība, jo manuāla mērīšana un 3-5 g starpība starp dažādas krāsas.

2. Sakarā ar ekrāna starpība, krāsa var būt nedaudz atšķirība no tā, ko jūs sagaida, lūdzu, ļaujiet tai.

Tagi: bezmaksas mobilā sansun 6, zelta kaklu kaklarota, zelta kaklarota 2017, zelta kaklarota rond, dodge neon atslēga vāciņu, g700 brabus 6x6 pārdošana, zelta neckless zelta, kelly brook krūšturis izmērs, meitene gultas idejas zēni

Veids kaķi
Zīmola Nosaukums Chicdog
Spriegums Other
Uzlādes Laiks 3 Stundas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vienuma Tips Ķemmes
Materiāls Nerūsējošā Tērauda

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti