WAWFROK 2020. gadam Nerūsējošā tērauda atslēgu piekariņi Vīriešu/sieviešu keychain

w126215

€3.74

Jauns produkts

Titāna tērauda rotaslietas ir ļoti īpaša metāla rotaslietas ar grūts faktūru un izturību pret koroziju.Tas nepadarīs melna, piemēram, sudraba rotaslietas, arī tā tiks uzņēmīgi pret alerģijām, piemēram, vara rotaslietas, nemaz nerunājot par svina sakausējuma rotaslietas.Toksiskas, bet titāna tērauda rotaslietas saglabā savu toni istabas temperatūrā.Titāna tērauda rotaslietas ir tas pats materiāls, no iekšpuses uz āru, un ir izturējis mākslīgā sviedri, ķermeņa tests.Tā īpašības ir pilnīgi, kas nav kodīgas un izturīga pret stiprām skābēm un sārmiem.Tas nemaina krāsu, izbalināt, alerģijas, deformācijas, cietība, un koši zaļās "high-end" vides aizsardzība.aksesuāri.

Maksājumu Mēs pieņemam ALIPAY .jūs varat arī samaksāt, izmantojot Western Union, Moneybookers, Visa, MasterCard kredītkarti,bankas pārvedumu Nosūtīšanas Informācija Priekšmeti, kas nosūtīti no Ķīnas pa aviopastu.Tas parasti aizņem apmēram 30-45 dienas, lai saņemtu rīkojumu, neietver nedēļas nogali un brīvdienās.

Piegādes laiks ir atkarīgs no pasta procesu un citu faktoru ietekmē, tas var prasīt līdz 60 darba dienām.Pārdošanas nosacījumi

Ceru, ka jums patiks mani objekti .Ja jūs neesat apmierināts ar to, Lūdzu, Sazinieties ar mani 7 dienu laikā, un man būs organizēt apmaiņu vai kompensāciju savu 100% naudas.Visas problēmas var atrisināt neatstājot negatīva/neitrāla atsauksmes.Es esmu gatavs darīt visu iepirkuma laimīgs vienu.

Par Atsauksmes

Nevilcinieties sazināties ar mums, izmantojot www.grandtech.lv ziņu, ja jums ir kādas problēmas.Mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% klientu apmierinātību.

Mēs augsti novērtējam jūsu POZITĪVAS atsauksmes.Lūdzu, neatstājiet negatīvas atsauksmes, neprasot palīdzību.

Lūdzu, neatstāj negatīvu vai neitrālu atsauksmes, ja jūs neesat saņēmis preci 30 dienu laikā, jo mums ir minēts piegādes termiņš atkārtoti.

Jūsu Apmierinātība ir mūsu prioritāte!

Par mums

mēs esam viens no leader rotaslietas vairumtirgotājs ķīnā,ir tūkstošiem stilu rotaslietas noliktavā.visi produkts var sajaukt daudz.lielākā daļa produktu ir dažāda izmēra un svara, un shippment mainījās bieži un widly.tāpēc, lūdzu, sazinieties ar mums, lai comfirm cenu un citu informāciju, pirms maksājumu.paldies!

OEM lai ir labi,too.OEM kārtībā.lūdzu, sazinieties ar mums, lai comfirm detalizētu informāciju par produktu.mēs sniegs jums mūsu labāko ce

Tagi: w8 stikla 3d, izmērs 24 5mm, white chiks, w7s dzesēšanas, video elvis, tvīda liela, t2 nex gredzens, v svaiga gumija, mulim skatīties

Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Sods vai Modes modes un Vintage Rotaslietas
Modeļa Numurs Y-001
Zīmola Nosaukums wawfrok
Metālu Tips Nerūsējošā Tērauda
Dzimums VĪRIEŠI
Funkcijas Aksesuāri
rūsa no
Juvelierizstrādājumu Komplekts Stils rock un roll
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Formas\raksts Bungas
Metāla Krāsa Imitācijas, Ar Rodija Pārklājumu
Stils Moderns
Saderība NAV

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti