100GAB Multi-Purpose Bloķēšanas Kabelis Metāla Zip Saites, Nerūsējošais Tērauds Kabeļu Vērpjot Saites MDJ998

w12589

€7.50

-3.22

€10.72

-30 %

Jauns produkts

100GAB Multi-Purpose Bloķēšanas Kabelis Metāla Zip Saites, Nerūsējošais Tērauds Kabeļu Vērpjot Saites MDJ998

Apraksts:

Materiāls: nerūsējošais tērauds

Izmērs: 4.6 mm x 100mm/ 150mm/200mm/250mm/300mm/350mm

Specifikācija:

1. Augstas kvalitātes materiāli Mūsu rāvējslēdzēju, siksnas tiek izgatavotas no 304 nerūsējošā tērauda un ir, kas darbojas temperatūras diapazonā no mīnus 112 °F Līdz 1000 °F.

2. Viņi ir augstu stingrību, izturību pret koroziju, ugunsizturības un ilgāks kalpošanas laiks, un to var izmantot dažādās vidēs, piemēram, mitrās vietās, ārpus telpām, augsta temperatūra vietām un tā tālāk.

3. Speciāli izstrādāti un viegli izmantot: Šīs slēdzenes tie uzmavas ir izstrādātas ar biezu sprādzes, lai stiprinātu saikni.Turklāt, sprādzes satur arī nerūsējošā tērauda bumbiņas, lai novērstu tie no atslābtu pēc fiksācijas.

4. Pēdējais, bet ne mazāk, jums nav nepieciešams nekādus instrumentus, lai tos instalēt, tik viegli, kā ar rāvējslēdzēju.

5. Plašu lietojumu: Mūsu produkti ir ļoti piemērots kuģiem, mīnas, elektroenerģijas, auto daļas, datora vadu kūļi, mājas uzturēšanu, utt.

Piezīme: Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet nedaudz mērījumu novirzes.

Starpības dēļ displeja un gaismas efektiem, faktiskā krāsa produkts var nedaudz atšķirties no krāsu parādīts uz attēla.

Bez speciāliem instrumentiem ir nepieciešams.Tikai kopa adatas degunu knaibles var pievilkt, bet pa diagonāli knaibles vai skārda grieznes var samazināt rāvējslēdzēju.

Komplektā Ietilpst:

100 x Bloķēšanas Kabelis Metāla Zip Saites Apraksts:

Tagi: kabeļu savienotājs nerūsējošā tērauda, steanless tērauda zip, plastmasas savilcējs, liels vērpjot saites, pārnesumu kaklasaiti, urbšanas vadu, kabeļu savienotājs tērauda, zip tie griezēji, vienkāršā vērpjot saites, tie zip

Modeļa Numurs 3652486535
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija KC
Materiāls TĒRAUDA
Veids Releasable

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti