Ganzo G200 sērijas G201-H Multi knaibles 24 Rīkus Vienā Rokā Instrumentu Komplekts Skrūvgriežu Komplekts Portatīvo Salokāmo Nazi Nerūsējošā Tērauda plier

w125749

€16.91

-1.88

€18.79

-10 %

Jauns produkts

Ganzo G200 sērijas G201-H Multi knaibles 24 Rīkus Vienā Rokā Instrumentu Komplekts Skrūvgriežu Komplekts Portatīvo Salokāmo Nazi Nerūsējošā Tērauda knaibles Apraksts Multi-Instruments Ganzo G201H:

Lai gan Ganzo G201H ir miniatūra ierīce, tā ir visas visvairāk ir nepieciešami instrumenti, kas ir izgatavota no hromēts nerūsējošā tērauda (440C).Šī tērauda ir ļoti augsta izturība.

Sakarā ar metāla rokturi, tas kļūst vēl spēcīgāka.Rokturi ir iecirtums maksimālas ērtības lietošanā; tas palīdz, lai novērstu slīdēšanu.

Toolsizes: 10.5x5 cm.Biezums ir 1,5 cm.Turklāt, Multi-Instruments ietver 25 instrumenti, kas padara to multi-funkcionāla un ļoti ergonomisks, tajā pašā laikā.

Ganzo G201H ir neaizvietojama tiem, kuri vēlas, lai viss jums ir nepieciešams, "pie rokas", un nav veikt daudz atdalīti produkti.

Ko jūs saņemsiet, pērkot Ganzo G201H: Parastās knaibles; Atsperi knaibles, lai labāk ērtībām; Divi standarta skrūves-autovadītājiem; Zāģveida asmeni, asu nazi; Nazim, lai atvērtu kārbu; Īlens; Pudele nazis; Mini-redzēju, bitu turētājs, šķēres; Skrūvi vadītāja bitu komplekts (12 gab); Rīks, ar kuru jūs varat sakopt vadi; Ierīci, lai attēlotu skrūvju un cilindru.

Īpašības: Ganzo G201H sver tikai 265 grami; Var tikt izmantoti kā atslēgu turētājs; daudzfunkcionalitāte.

Tagi: nazi lovocoo, edc black, ganzo g302 daļas, f716, daudzfunkciju instruments, multitul, kokosriekstu nazi, kopiju nazis ganzo, multitool, leatherman

Veids Garš Deguns
Zīmola Nosaukums GANZO
Roktura Stils Smilga
DIY Piederumi Kokapstrāde
Pieteikums Multi Funkcionāls
Funkcijas Daudzfunkcionāla
Modeļa Numurs G201-H
Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Plier Stils ķīniešu

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti