Sandalkoka Guaša Skrāpi Koka Guaša Valdes Sejas, Acu Skrāpējas Pacelšanas Ķermeņa Meridiānu Acupoint SPA Masāžas Līdzeklis Veselības Aprūpes

w12542

€8.09

-8.09

€16.18

-50 %

Jauns produkts

【 Funkcijas] aicina

1. Izgatavots no augstas kvalitātes Āfrikas sandalkoka , tas ir droši, vides un nekaitīgs.

2. Ideāli piemērots sejas vai kakla vai kāju masāža, samazinot vēders izmērs, slaidinoša ķermeņa un citām vajadzībām.

3. Šī akupunktūra var regulēt mikro-cirkulāciju, lai uzlabotu mehānisko funkciju, ķermeņa un likvidētu lieko tauku nogulsnēšanos.

4. Atbrīvojot lokālo siltuma vai nervu spriedzi, kas atslābina muskuļus un stimulē asins plūsmu, lai palīdzētu mazināt sāpes un noguruma rezultātā no asins plūsmas koeficientu.

5. Relaksējoša bursīts, išiass, galvassāpes, artrīts, premenstrual sindroms un citi līdzīgi simptomi.

6. Piemērots izmantošanai uz sejas, kakla,un citas ķermeņa daļas tieši.

Amats: Ideāli piemērots Galvassāpes, Ilgstošas Lietotāja Datora, Mobilā Telefona vai Citas Ierīces, Nervu Spriedzi, Apgrozībā Pretbloķēšanas, Sāpes vai Stīvums Plecu, Vidukļa vai Kakla, Bezmiegs, Slikta Imunitāte, Listlessness

【Komplektācija] Aicina

1 x Skrāpējas Masāža Valde

Neviens mazumtirdzniecības kastē

Piezīmes:

1. Lūdzu, nav vietā, jo ir pārāk mitrs vai pārāk sausā vidē, piemēram, netālu no uguns, ūdens, gaisa kondicionieris, ventilācijas, radiatoriem, tiešos saules staros, utt.

2. Lūdzu, seal, šo preci plastmasas maisos 3-4 dienas, lai izvairītos no plaisāšanas, kas rodas liels temperatūras vai mitruma izmaiņu aukstā valstīm.

3. Lūdzu, pievērsiet uzmanību tam, ka dabiskas koksnes var radīt sīkos trūkums, vai kreka, bet tiny plaisāt vai var kreka pazūd pakāpeniski, lai self-remonta funkciju koksnes produktiem un jābūt uzmanīgiem, ja jūs joprojām prātā, ka.

4. Lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Paldies par jūsu sapratni.

5. Monitori nav kalibrēti pats, postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķiras no reālo objektu.Lūdzu, ņemiet reāla kā standarta.

【Produktu Displejs] Aicina

Sandalkoka Skrāpējas Plāksnes Koka Guaša Valdes Sejas, Acu Massager Lūžņi Valdes Acupoint Masāža Veselības Aprūpes Skaistumu Nokasīt Plate

Izmērs:86*57*12mm

Izmērs:88*46*8mm

Tagi: refleksoloģija stick, guaša massag, guaša masāža, maza koka masāžas rīki, veselības, hot spa, celšanas colombien mašīna, elektriskā, gua sha skrāpi, sandalkoka vīraks, meridiānu masāža

Materiāls Citi
type4 Spiediena Terapija
type5 Roktura Masāžas Līdzeklis
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Type3 acupoint masāža
Preci Koka Metāllūžņos Plate
Zīmola Nosaukums mīdijas
type1 Sandalkoka Guaša Valde
Type2 Ķermeņa Masieris
Pieteikums Iestāde

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti