110v, 220v 20g/h Ozona Ģenerators DC12V Auto Gaisa Attīrītājs Ozonizador Mašīna O3 Ozono Ģenerators Dezodorants Dezinfekcija ar Laiku

w125376

€30.15

-30.16

€60.31

-50 %

Jauns produkts

Apraksts

Ozona Ģenerators Ir Ierīce, ko Izmanto, Lai Ražotu Ozona Gāzes (o3).Ozons Ir Viegli Sadalās Un Nevar Tikt Saglabāti.Tas Ir jāsagatavo Un Izmanto Uz Vietas (Īpašos Gadījumos, Tā Var Uzglabāt Uz Īsu Laiku).Ozona Gāze Rada Ozona Ģenerators Var Izmantot Tieši, Vai Arī Tā Var Piedalīties Reakcijas, Sajaucot Ar Šķidrumu, Izmantojot Maisīšanas Ierīci.Ozons Ir Spēcīgs Oksidantu, Noteiktā Koncentrācija Var Ātri Nogalināt Baktērijas Gaisā.Nav Toksiskas Atliekas, nebūs Veido Sekundāro Piesārņojumu, Tā Ķīmiskās īpašības Ir Īpaši Dzīvīgu, kas Pazīstams Kā "Visvairāk Tīru Oksidētāji Un Dezinfekcijas līdzekļi"

Laika Funkcija

Īsākais Laiks Ir 5 Minūtes, Maksimālais Laiks Ir 60 Minūtes.Telpas Ir 10 Līdz 20 Kvadrātmetri, Darba Laika Aizņem Aptuveni 15-20 Minūtes.Telpas 40-60 Kvadrātmetru, Darba Laika Aizņem Apmēram 40-50 Minūtes.Lūdzu, Ņemiet Vērā: Dažādas Telpas Izmēriem Un Vides Mitrā Un Sausā Nosacījumi, Kas Ietekmē Iedarbību Ozona Izdalīšanos.

Lūdzu, Ņemiet Vērā: Dažādas Telpas Izmēriem Un Vides Mitrā Un Sausā Nosacījumi, Kas Ietekmē Iedarbību Ozona Izdalīšanos.

Lūdzu, pievērsiet uzmanību pareizai darbībai, un izmantot

Nepievelk putekļus kokvilnas ievieto gaisa izplūdes atveres dažas mašīnas.Ar nepievelk putekļus kokvilnas kavē siltuma izkliedi.Jūs varat noņemt nepievelk putekļus kokvilnas izmantojot mašīnu.Ielieciet nepievelk putekļus kokvilnas gaisa atveres, ja ne izmantojot mašīnu.

Brīdinājums

1. Izmantojot Ozona Mašīna, Sterilizācija, Tas Ir Stingri Aizliegts Strādāt Ļoti Koncentrēts Ozona Vidi! 2. Temperatūra Metāla Korpusu Ozona Ģenerators Ir Augsta Lietošanas Laikā, Lūdzu, Pieskarties Mašīnu Pēc Tam, Kad Atdzisis. 3. Viengabala Moduļu, spraudņu Izmantošanu, ir Nepieciešams Lai Ventilators Dzesēšanai, Ir Ieteicams Izmantot, Nepārsniedzot 0,5 Stundas Katru Reizi, Lai Nodrošinātu Strāvas Padeves Ventilatoru Un Citus Pakalpojumus, Īpašu Klientu Servisu.

Pieteikums

1: Var Izmantot, Lai Mājsaimniecības, Delikatešu Veikali, Viesnīcas Un Ktv, Attīrīšanas Un Deodorizing Un Likvidēt Dūmus Un Alkohola 2: Pārcelšanās Smakas, Sterilizācijas Un Deodorization Lopkopības, Formaldehīdu Noņemšanas Aukstās Uzglabāšanas Un Svaigu uzturēšanas Iekārtām, Un Formaldehīds atcelšanu Nesen Dekorēts Istabas 3: kondicionēts Gaiss Istabā, Lai Attīrītu Bērnu Apģērbu Un Sterilizēt, Ikdienas Piegāžu Sterilizācija Un Dezinfekcija

Piesardzības pasākumi

1. Uzstādīt Iekārtas, Kas Ir Sausi Un Plaša Vieta, Lai Veicinātu Siltuma Izkliedi Un Uzturēšana; 2. Augsta Spiediena, Kas Ir Bīstami, Nav Flush Iekārtu Ar Ūdeni. 3. Zemes Nedrīkst Būt Slapjš 4. Iekārta Ir Dažas Vietas No Apkārtni (≥300mm) 5. Darbs Pēc Kāda Laika Lietot Alkoholu, Lai Tīra Ozona On-chip Putekļu Lai Nodrošinātu, Ka Ozona Normāls Ozona.

Tagi: pārtikas vakuuma sealer, gaisa ozon, 78l08, gaisa putekļiem, gaisa purifi, vēja ģenerators 220 v, auto uzlīme, caurules ozon, ģenerators ozon, skaitītājs ozona

Formaldehīds Atdalīšanas 99.90%
Zīmola Nosaukums TINTON DZĪVE
Benzola Atdalīšanas 99.90%
Uzstādīšana Portatīvie
Sertifikācija ROHS
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Funkcijas Deodorization
Skābekļa Padeve Zem 1L/min
Stils Gaisa Attīrītājs
Vēja Ātrums STANDARTA
Jauda (W) 90W
Troksnis ≤35dB
Anjonu Blīvums 1000000pcs/m3
Spriegums (V) 220V
Lietošanas Stāvoklis Sadzīves
Pieteikums 10-20m3
Veids Ozona Ģenerators
Modeļa Numurs CYJ2-1
Pielietošanas Joma >61㎡
Jauda (CFM) 100
Gaisa Apjoms 51-150m3/h
Barošanas Avots ELEKTRISKĀ
Strāvas Padeve Maiņstrāva

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti