Jaunas Ielidošanas Pēc Malone Pelēkā Vārna Modes Vīrieši Sievietes Hoodies Rudens Harajuku Hoodies Hip Hop Streetwear Tautas Sporta Krekls Drēbes

w12535

€11.16

-5.02

€16.18

-31 %

Jauns produkts

PIEZĪME:

1.Izmērs Kļūda: Izmēri rokas Flīžu Mērījumu,Lūdzu, Ļauj 1-3cm Kļūdas (1cm=0.3917 collas)

2. Krāsa: Dažādas datora ekrāna var parādīt dažādās krāsās pat tad, ja tā ir tā pati krāsa.Tātad pamatiem, eallow saprātīgu krāsu atšķirība.Paldies par jūsu sapratni.

3. Atbildēt: Ja jums ir kādi jautājumi vai ir nepieciešama jebkāda palīdzība,plese, sazinieties ar mums!Mēs atbildēsim cik ātri vien iespējams.Paldies !

Produkta Nosaukums: 3D Hoodies & Krekli

Stils: Ikdienas & Fashion

Materiāls: Poliesters & Kokvilnas

Maksājuma

Kredītkartes tiešsaistē ir pieejams.Mēs pieņemam apmaksu ar Paypal,T/T, un Western Union.Pēc jūsu maksājumu noskaidroti mēs piegādāsim jums 3 busin ess dienas.Ja ir kāds importa nodevām un nodokļiem, tā ir pircēja atbildība

Garantijas laiks

1. Kaut arī mums ir liela uzticība kvalitātes un cenas par katru produktu mums pārdot, mēs nevar garantēt visiem pircējiem būtu 100% apmierināts ar viņiem dažādu iemeslu dēļ.Bet nav svarīgi, kas notiek, mēs apsolām, mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, kas noticis laikā darījumu.

2.Ja jums ir bojātu preci, kas jūs vēlaties, lai atgriešanu vai apmaiņu, pls sazinieties ar mums 3 darba dienu laikā no dienas, kad jūs saņemat sūtījumu.

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznes .un 5 zvaigznes detalizētu reitings no jūsu pasūtījuma.Kad jūs mums rāda screenshot abi 5 zvaigznes , mēs dos jums $1 ATLAIDE savu nākamo pasūtījumu.

2. Ja jums nav apmierināts mūsu porducts, pls sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes vai darīt detalizētu vērtējumu.Mēs garantējam, mēs 100% slove nekādu problēmu.

Tagi: ze meitene apģērbs, hip hop vīriešiem, goth bikses, apģērbi sievietēm, vīrieši streetwear, hoodi sievietēm, turētājs id, jujutsu kaisen, cosplay kakegurui, post malone cilvēki, gotu drēbes puišiem

Kapuci
Vienības Veids gabals
Slēgšanas Tips NAV
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Atvāžamā Daļa NAV
Vīriešu/Sieviešu Hoody Harajuku Drukāt Pastu Malone
Modelis Tips Drukāt
Iepakojuma Lielums 30cm x 30cm x 5cm (11.81in x 11.81in x 1.97in)
Modes Kapuci Sporta Krekls hip hop topi
Dzimums Vīrieši/Sievietes
Veids Regulāri
Apģērba Garums Regulāri
sporta krekls Malone pelēkā vārna
hoodies sievietēm/vīriešiem Sporta Krekli Hoodies
Modeļa Numurs Hoodies Sporta Krekli
Materiāls Kokvilnas
Zīmola Nosaukums aikooki
Piedurknes Stils Regulāri
Kvalitāte Poliesters+Kokvilna Augstas kvalitātes Hoodies Sweathirt
Apkakle Kapuci
Biezums STANDARTA
Iepakojuma Svars 0.4kg (0.88lb.)
Drukāt Post Malone Hoodies Un Sporta Krekli
Vienuma Tips Sporta krekli
Stils Ikdienas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti