Pilns Mājokļu iPhone 11/11Pro/ 11 Pro Max Aizmugurējā Stikla Akumulatora Vāciņu Vidū Rāmja Šasijas Flex Kabelis Montāžas Nomaiņa

w124609

€59.26

-5.86

€65.12

-8 %

Jauns produkts

Pilns Mājokļu iPhone 11/11Pro/ 11 Pro Max Aizmugurējā Stikla Akumulatora Vāciņu Vidū Rāmja Šasijas Flex Kabelis Montāžas Nomaiņa Apraksts:

1.Ātra piegāde pēc maksājums apstiprināts.

2.Visas rezerves daļas pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.

3.Nāk ar drošu iepakojuma.

4.Liels daudzums krājumos.

5.Lielisku pēc-pārdošanas servisu.

Par Ķīnas ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus kuģniecības,kuģniecības maksa lētāko,BET lēnākais kuģošanas ātrums,kuģniecības laiks, varbūt vairāk par 60 dienām.tā nevar būt tracke.tāpēc, lūdzu, padomājiet par to, pirms jūs izvēlējāties to.

JA JŪS NEVĒLATIES GAIDĪT ILGU LAIKU,LŪDZU, DONT IZVĒLĒTIES TO.

Par Kuģniecības:

. Vienumi tiks nosūtīts 2 darba dienu laikā pēc tam, kad noskaidroti maksājumu.

. Preces piegādes izsekošanas skaits tiks ieteicams, lai jūs.Lūdzu, ņemiet sazinoties ar vietējo pastu, kad jūsu iegūt izsekošanas numuru.

. Piegādes Laiks pēc iegādes Vietas, ja jums izvēlēties China Post Air mail,

Par Kompensācijas Politiku:

. Visi mūsu produkts ir pārbaudīts un ir iepakota labā stāvoklī.

. Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 30 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.

. Lūdzu, ņemiet visus oriģinālus priekšmetus nebojātā re-tirgus stāvoklis atgriešanās objektus.Atgriešanās sūtījumu izmaksas ir pircēja pienākums.

Par Atsauksmes:

. Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai www.grandtech.lv nopirkt pieredzi.Mēs uzskatām, ka jūs varat baudīt labu pircējam pieredze ar mums.Ja esat apmierināts ar savu pirkumu un mūsu kopējais pakalpojumu, lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar kopējo Detalizētu Pārdošanas Reitings(DSR), 5 Zvaigžņu.

. Ja jums rodas kādas problēmas, par kaut ko, lūdzu, jūtieties brīvi, lai nosūtītu mums pieprasījumu un mēs darīsim visu iespējamo, lai palīdzētu jums atrisināt šo jautājumu.

. Ja jūs jūtat insatisfaction, lūdzu, jūtieties brīvi ļaut mums zināt, lai dotu mums otro iespēju, lai labotu to, pirms jūs nolemjat, lai atstāt jebkuru neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.

Par Samaksu:

. Mēs tikai kuģu objektus pēc piegādes adreses, kas jūs apstiprināts ar www.grandtech.lv, tāpēc, lūdzu, apstipriniet, juridiskā adrese www.grandtech.lv mājas lapā, ir pareiza.

. Visām importa nodevām vai maksām, kas ir pircēja pienākums.Paldies par jūsu sapratni.

Sazinieties Ar Mums:

. Mums palīdzēt un atrisināt problēmas, visu laiku, atbilde tiks izdarīts 48 stundu laikā.Ja jūs nepiekrītat saņemt atbildi, lūdzam nosūtīt jūsu ziņu vēlreiz.

Piezīme: Jo dažādu produktu, to lieluma, formas nav vienādas.Tāpēc mēs nevaram solīt, ka visiem produktiem, ko pārdod, ir pašu iepakojumu, bet mēs apsolām, ka viņi būs drošībā neatkarīgi no tā, kāds paketes.

Tagi: muguras josta, 11 iphon, chassi iphone 11, iphone 3gs atpakaļ panelis, atpakaļ mājokļu iphone 11 pro, iphone 5s 6s mājokļu, i12 pro mobilais tālrunis, iphone 2g atpakaļ panelis, hp pro mājokļu, māja iphone xr

Materiāls Metāla
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Dizains BĀRS
Modeļa Numurs 11 pro max
Saderīgu Zīmols Apple iPhone

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti