99.99% Gallija Šķidro Metālu Ga 30 Grādu Zema Temperatūra Kušanas temperatūra Labs Rotaļu Jautri DIYs Roku Amatniecības Elementu Kolekcijā

w124562

€26.20

-1.97

€28.17

-6 %

Jauns produkts

Apsveicu!Jums ir vienkārši atrast Magnēti un Materiālu Ražotājs!Materiāls: 99.99% Gallija Daudzums: 10-1000 Gramiem Pudeli Iezīme: 30 grādu pēc Celsija kušanas punkts (par 86F) sakausējuma kļūst cieta forma, ja temperatūra ir zemāka.Jūs varat vienkārši saldētas vai tas siltumu tā, lai mainītu formas Pieteikumi: sakausējuma, kas ir ļoti zema kušanas temperatūra, kas ļauj izmantot ievērot pārveido.Tas var būt jautri spēlēt ar.Kopā ar tasi karsta ūdens un dažus ledus gabaliņus, jūs varat pavadīt dienu ar būtne!

Nosaukums, simbols, numurs: gallijs, Ga, 31

Bīstamības Apzīmējumi, kas Var būt, kas izraisa metālu koroziju Izraisa ādas kairinājumu.Izraisa nopietnu acu kairinājumu.Var izraisīt elpceļu kairinājumu .

Fizikālās Konstantes Kušanas temperatūra: 29.8°C Viršanas temperatūra: 2400°C

Transports ANO numurs: 2803 Chem klase: 8 Iepakojuma grupa: III

Ķīmiskie dati : CAS: 7440-55-3

Iepakojums: 5, 10, 15, 20, 40, 50, 100, 250, 500, 750, 1000g neto katru pudeli.

Iepakojums ir saskaņā ar klienta prasībām, bet parasti poli pudeles dažādos izmēros

1. Mēs piedāvājam bezmaksas piegāde uz lielāko daļu produktu.Daži ir ar ekonomiku kuģniecības un daži ir ar express shipping.

2. Tikai izsekojama reģistrēts pasts mēs izmantot par pasūtījumu.Izsekošanas skaits tiks papildināts kārtībā vai kārtībā, ziņojums pēc tam, kad sūtījums veikts.Jūs varat redzēt sekošanas informāciju pēc tam, kad dažas dienas pēc izsekošanas numuru pēc.Sazinieties ar mūsu pārdošanas persona, lai saņemtu palīdzību, ja jums nav iespēja izsekot jūsu pakete.

3. Ekonomikas kuģniecības, ir daudzas iespējas, ieskaitot www.grandtech.lv Standard Shipping, ePacket, Singapūra Pastu, Korejas Pastu, POS Malaysia, Īpaša Līnija Yanwen, PĒC NL, Turcija Pastu, utt.Lielākā daļa no paketes jāpiegādā 10-35 dienas, tomēr dažās valstīs, ekonomiku, piegāde var ilgt līdz 60 dienām (Brazīlija var veikt 90 dienu laikā).Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja mēs varam būt par jebkuru palīdzību.

4. Ekspress piegāde, FedEx IE&IP, UPS Taupīšana&Paātrinātā, DHL, DPEX galvenokārt izmanto.www.grandtech.lv Premium Piegāde, EMS, Yodel, SF Express ir pieejami arī.Express shipping parasti ilgst 4-12 dienu laikā par piegādi.Par magnētu, tas var aizņemt 1-2 dienas.

5. Kā magnēti, tie nav draudzīgi, lai gaisa kuģu, kas varētu būt noraidīts ar lidostas drošības pārbaude.Lai izvairītos no negadījumiem, un kavēšanos, mēs varētu izvēlēties atšķirīgu piegādes metodi ar to, ko jūs norādījāt pasūtījuma.Un mēs garantija, ka jaunā kuģniecības mēs izmantot bez lēnāka, nekā to, ko jūs izvēlējāties.

1. Lūdzu atstājiet mums 5-zvaigžņu DSR vērtējumu, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem.

2. Ja ir kādas problēmas ar loģistikas vai produktiem, lūdzu, pārliecinieties, vai sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvu reakciju vai paaugstinātu strīdu.Mums ir pilnīga pēcpārdošanas servisa sistēmu jūsu rīcībā visu laiku.Sazinoties ar mums ir vienmēr ir labākais un ātrākais veids, kā atrisināt problēmu.

3. Tur vienmēr ir veids, kā atrisināt problēmu ar komunikāciju un savstarpēju sapratni.Jūs varat sazināties ar mums pa kādu no zemāk veidos:

A. Izmantojot www.grandtech.lv Ziņojumu vai Rīkojumu Ziņas

B. Via Tirdzniecības Vadītājs

C. Pa e-pastu vai citi kontakti

Tagi: gallija metāla rokās, krāsu modelis, sudraba gallija, jostas harley, mirka sander, Scrapper, viegli kušanas metāla, smilšu metāla liešana, tīrs gallija, rīks sienas

Veids Citi
Modeļa Numurs HMMEGA
Forma Cietu VAI Šķidru
Materiāls Gallija Ga
Izmantošana Komerciāla Ražošana
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Pieteikumi Kolekcijas, Hobiji, Dāvanu
Zīmola Nosaukums HURRIC MAT
Reizes DIYs HandCrafts Mendings Elektrisko Valdes Semināriem
Iezīme Zemu kušanas temperatūru, mīksts metāls for fun

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti