5.5 mm Inspekcijas Kamera 5.0 MP Bezvadu Borescope WiFi Čūska Kamera ar 6 LED iPhone, Samsung, Android Planšetdatoru

w124003

€16.34

-4.08

€20.42

-19 %

Jauns produkts

5.5 mm Inspekcijas Kamera 5.0 MP Bezvadu Borescope WiFi Čūska Kamera ar 6 LED iPhone, Samsung, Android Planšetdatoru

5.5 mm Pārbaudes Kameras Priekšrocības

1.【Redzēt neredzamo, ka tuvojas nesasniedzams] aicina: D ifferent no citiem endoskopi tirgū, diametrs

Wi-Fi nesa darbības joma ir tikai 5. 5Mm(0. 21 collu) attālumā, kas paplašinās jūsu acis vai rokas piekļuvei grūti sasniedzamās vietas.

Jo īpaši, lai pārbaudītu kanalizācijas, drenāžas, sienu caurules un automobiļu santehnikas blokādes utt.

2. 【Nekustamā 2560*1920 Izšķirtspēju 5.0 MP] aicina izšķirtspēja attiecība čūska kameru var maksimāli sasniegt 2560*1920with 6 regulējams LED apgaismojums uz kameras padoms, kas piedāvā jums lielisku inspekcijas pieredze ieraksta skaidrs, tuvu diapazonā attēla vai video spilgtumu pat tumsā vai vājā apgaismojumā.

3. 【 Super garas un spēcīgas adaptablity] aicina: "Mūsu produkts ir portatīvā endoskopu, izmantojot jaunākās bezvadu savienojumu tehnoloģiju un attēlveidošanas mobilo telefonu.Mūsu endoskopu atbalsta skatīties tajā pašā laikā, izmantojot 3-4 mobilo telefonu.Šāda veida produkts, ir piemērots automobiļu apkope, rūpniecības testēšana, cauruļvadu pārbaude, āra testēšanas un citās jomās.

4.【 Aprīkots Ar atbilstošām Palīgierīcēm] aicina: Ar plašām piederumi, Āķi, Magnēti Sānu Skata Spoguļi,,tas var pielāgoties dažādām vidēm, Piemēram, remonts, gaisa kondicionētājiem, datoriem, automašīnām, caurules,un lietotājam draudzīgs dizains var padarīt jūs daudz komfortablāku lietošanai.

5.【VIEGLI lietojams] aicina: noskanē QR kodu, manuāli, lai ielādētu TCWifi , Pievienojiet savu viedo ierīci, izmantojot WIFI, Atveriet PROGRAMMU un tiešraides video parādīsies uz ekrāna.LŪDZU, NAV RESET WIFI PAROLI AR SEVI, CITĀDI ENDOSKOPU, BŪS BEZJĒDZĪGI. 6. [ Novērošanas attālums 4cm-5m ] : Atšķirībā no citiem tirgus endoskopu Fokusa Attālums: 1-3 collas (3cm-8cm) ,šī endoskopu var Novērošanas 4cm-5m , vairāk Ērtības tālumā lietotājam !

Kā izmantot ?1. solis : Lejupielādējiet LIETOTNI

A ndroid lietotāju: Piekļuve Google play, lai meklētu TC Wifi programmas

Apple lietotāju: Piekļuve APP STORE lai meklētu TC Wifi programmas

Android un Apple lietotāji var arī skenēt QR kodu uz muguras rokas.

2. solis : Ieslēdziet strāvas slēdzi, pēc tam zaļo gaismu un zilās gaismas, kas norāda, ka ierīce ir sākusies kā parasti.

3. solis : Ievadiet tālruņa uzstādījumus,izveidot savienojumu ar, lai atrastu WLAN nosaukums TC Wifi ,un noklikšķiniet uz savienojuma.

4. solis : Atveriet TC Wifi tālrunī, pēc tam jūs varat baudīt paredzamais reālā laika apskatīt.

5.5 mm Pārbaudes Kameras Aprakstu

Garums: 2m, 5m ,10m grūti kabelis

Kameras Diametrs: 5.5 mm

Izšķirtspēja : 2560*1920

5.0 miljoni pikseļu sensors

Skatīšanās Leņķis:70°

LED Apgaismojums: 6 LED regulēšana

Fokusa Attālums:4cm -5m

Ūdensizturīgs G rade : IP67

Pārraides Attālums: Līdz 15m

Darba Laiks: Aptuveni 2-3 stundas, lai pilnībā uzlādētu

Barošanas Avots: 1800mAh akumulators

Atbalsta Sistēma: Android 4.2 +, IOS 8+

Iepakojuma saraksts

1×wifi endoskopu Kamera

1 x Komplekts Piederumi - Āķi,Sānu skata Spoguļi,Magnēts

1 X Uzlādes Kabelis

1 X Lietotāja Rokasgrāmata

Produkta attēls 5.5 mm Inspekcijas Kamera

Apmaksa: 1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA. 2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma. 3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.Piegāde: 1. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 2. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 3. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 5. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmā pieejamas noliktavu ātra piegāde 6, Ievedmuitas nodevas vai nodokļi netiek iekļauti postenī cenu, pircēji ir atbildīgs par visiem nodokļiem, ko iekasē vietējām tradīcijām, pārdevējs nebūtu jāmaksā nekādi nodokļi vai nodevas.Ja nepieciešams kādu īpašu deklarāciju par paketi, lūdzu, atstājiet ziņu, lai mums pirms rīkojumu tiek norīkots, paldies !Atgriešanās politika: 1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē. 2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos. 3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.grandtech.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.Garantija: 1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju. 2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Tagi: Planšetdatoru, krāsas tabletes samsung, pielāgot wifi, endoskops video kameras, lampas led, android planšetdatoru, smartphon, miata automašīnas kameras, galaxi, sākotnējās inspekcijas kamera

Objektīvs (mm) 5.5 mm
Novērošanas attālums 4CM -5M
Wifi Endoskopu Kameras funkcija 1 IOS Endoskopu
Zīmola Nosaukums jingleszcn
Vadu Tips Grūti Vadu
LED Quanlity 6pcs Regulējams white LED Endoskopu
Sertifikācija CE
Wifi Endoskopu Kameras funkcija 3 Endoskops
Veids endoskopu kamera
Kontaktdakšas Tips ES Plug
Wifi Endoskopu Kameras funkcija 4 Endoskopu, Iphone
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Preces nosaukums 5.5 mm Inspekcijas Kamera
Wifi Endoskopu Kameras funkcija 5 borescope
Modeļa Numurs 5.5 mm Inspekcijas Kamera
Wifi Endoskopu Kamera iezīme 2 USB Endoskopu
Atbalstītie Mobilo Sakaru Sistēmas Android,iOS,Windows Mobile , Macebook ,iphone

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti