60A/50A/40A/30A/20A/10A 12V 24V Auto Saules Maksas PWM Kontrolieris Ar LCD Dual USB 5V Izejas Saules bateriju Panelis, Regulators PV Mājas

w123319

€7.00

-1.75

€8.75

-20 %

Jauns produkts

Produkta Apraksts: Pavisam Jaunu Un Augstas kvalitātes Nominālais Spriegums: 12V 24V Auto Pielietojums: Saules Sistēmas Pārzinim AUTO DETECT – AGM, GEL, ATVERIET Strāva: 10A/20A/30A/40A/50A/60A Ar Taimeri un gaismas sensoru,tas varētu strādāt par saules gaismu sistēma.Tikai off-Grid PV Saules Sistēmu.Par 12V Pv Sistēma: 120W Saules Paneļu,12V Svina-skābes Akumulators,21V Max ieejas Spriegums 24V Pv Sistēma: 240W Saules Paneļu,24V Svina-skābes Akumulators,42V Max ieejas Spriegums, Maks.PV Spriegums:50V

DROŠĪBAS NORĀDĪJUMI: 1.Pārliecinieties, ka jūsu akumulators ir pietiekami sprieguma kontrolieris atzīt tipa akumulators pirms pirmās uzstādīšana. 2.Akumulatora kabeli vajadzētu būt pēc iespējas īsākam, lai samazinātu zaudējumus. 3.Regulators ir piemērota tikai svina-skābes akumulatori: ATVĒRT,AGM, GEL, tas nav piemērots niķeļa-metālhidrīta, litija-jonu vai citām baterijām. 4.Maksas regulators ir piemērota tikai regulē saules moduļiem.Nekad pievienotu vēl vienu uzlādes avots maksa regulators.

FUNKCIJAS: 1.Būvēt rūpniecības mikro kontrolieris. 2.Vienu taustiņu iestatījumu,ciparu displejs,auto atmiņas funkcija. 3.Pilnīgi 4-pakāpju PWM maksas vadība. 4.Build-in short-circuit protection,open-circuit protection,reverse aizsardzību,pār-kravas aizsardzību. 5.Dual mosfet mainītu pašreizējo aizsardzības ,zemu siltuma ražošanu.

SISTĒMAS SAVIENOJUMS: Tur varētu būt dažas nelielas atšķirības krāsu toņu attēlus un faktisko objektu. 1.Pievienojiet akumulatora uzlādes regulators – plus un mīnus.tas parādīs 1 ,ja tā atklāj, 12V akumulators, 2, ja tā konstatē 24V akumulatoru. 2.Pievienojiet saules moduli, lai regulators – plus un mīnus. 3. Pievienojiet patērētāju maksa regulators – plus un mīnus.Pretējā secībā piemēro, ja deinstalling!Nepareiza secība, lai var sabojāt kontrolieris!

PIEZĪME: var būt nelielas atšķirības krāsu toņu attēlus un faktisko objektu.Lūdzu, ļauj 1-2mm atšķiras, jo manuāla mērīšana, paldies.

Paketē Iekļauts: 1 x Saules paneļi, Akumulators, Uzlādes Kontrolieris

NEVIENS Mazumtirdzniecības Kastē.Pildīta Droši Burbulis Soma.

Visus posteņus, kas tiks nosūtīts 2 darba dienu laikā, pēc tam, kad jūsu maksājums ir skaidrs.Piezīme: China Post Air Mail/Parcel tikai pieder visā pasaulē post sistēmu, kas ir daudz lēnāka, nekā Īpaša Piegādi.Vienumus ieradīsies 7-25 darba dienu laikā, lai visā pasaulē parasti.Un ierašanās laiks arī ir atkarīgs no dažiem faktoriem un dažādās jomās.Vispārējā ierašanās laiku tabulā ir parādīts zemāk par jūsu secinājums:

Pirms placeing jūsu pasūtījumu, lūdzu, apstipriniet, cenu un citu informāciju ar piegādātāju.Lūdzu, pārliecinieties, ka jums lasīt visu aprakstu un piekrīt, ka darījums pirms pirkšanas.

Ja vienums ir defekts, kad jūs to saņem, vai jūs neesat apmierināts ar to, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 14 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Bet priekšmeti jābūt atpakaļ rūpnīcas stāvokli.Lūdzu, sazinieties ar mums jau iepriekš un vēlreiz pārbaudīt atpakaļadresi, pirms jums to atdot.Ja prece ir bojāta 3 mēnešiem, mēs varētu nosūtīt jums jaunu nomaiņa par brīvu vai piedāvāt pilnu kompensāciju pēc tam, kad mēs saņemt nekvalitatīvu preci.Ja prece ir ar defektiem 12 mēneši, mēs varētu piedāvāt arī jums nomaiņas pakalpojumu, bet jums nav jāmaksā par papildu sūtīšanas izdevumi.

Mūsu mērķis ir nodrošināt augsta Līmeņa Klientu Apkalpošanas, kā arī klientu apkalpošanas speciālistiem, vienmēr stāv, lai atrisinātu jūsu problēmu.Mēs augsti novērtējam jūsu 5-ZVAIGŽŅU POZITĪVAS atsauksmes un lūdzu neatstāj negatīvas atsauksmes, neprasot palīdzību.

Tagi: atdalīšanas dekoru paneļi, saules panelis automāti, pakāpe monokristālu panelis, gla panelis, stikla panelis sienas slēdzis, g935 panelis, stikla paneļa strāvas kontaktligzda, saules panelis ar wifi, saules panelis ar dc, saules panelis par android

Maksimālā Strāva 60A
Pieteikums Saules Darba Stacija
krāsa 4 krāsas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ir Smart Ierīces No
Nominālā Strāva 10/20/30/40/50/60
Nominālo Spriegumu 12V 24V Auto
Modeļa Numurs 291040 Saules Lādētājs Kontrolieris

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti