MIGLAINA 2mm Caurspīdīga PVC Galdauts Taisnstūra galdautu Ūdensizturīgs Galda Vāku Soft Stikla Galda Paklājiņš Kafijas Galda Paklājiņš Home Deco

w12314

€10.19

-9.41

€19.60

-48 %

Jauns produkts

Produkta Sīkāk

MIGLAINA PVC Galdauts, kas izgatavoti no zaļas plastmasas, vinila, PVC, ar karstas presēšanas uz roll.Mūsu galda mats ir izturīgs, ūdensnecaurlaidīgs, eļļas izturīgi, piemērots galda pārklāji un galda virsmām, lai izvairītos no saskrāpēts vai nodiluši ar mājdzīvniekiem vai asi priekšmeti, un, lai saglabātu mēbeļu virsmas pavisam jaunu.Materiāls: PVC Biezums: 2mm Īpašības: Ūdensdrošs, oilproof un karstuma izturīgs.Iepakojuma Saturs: 1x PVC galdauts Ideja: Pusdienu Galdi, Kafijas Galdi, Potholders, Piknika Paklāji, Koka Grīdas Aizsardzību.Piezīme: 1. Mīksto stikla saruks pēc tam, izmantojot ilgu laiku, tāpēc PVC galdauts būs lielāka par 1-2cm nekā parastā lieluma.Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums par jebkuru jautājumu,paldies! 2.Ja divas gludas virsmas ir iestrēdzis kopā, tur ir gaiss vidū, kas radīs ūdenszīmi.Caurspīdīgs galdauts ir gludas no abām pusēm.ja jūsu galda virsma ir gluda, piemēram, stikla, marmora, utt.Mēs iesakām, ka jūs pasūtīt krāsa: Ziedu vai Matēta.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu.

Parādīt Attēlu

Maksājuma 1. Ja jums ir nepieciešams, lai mainītu cenu, pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums pirms maksājumu. 2. Pircējiem samaksāts ievedmuitas nodokļiem, muitas nodevām un nodokļiem, ja tādi ir. 3. Mēs pieņemam apmaksu veidos: Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetkarti, Web Money un banku pārskaitījums.

Piegādes laiks 1. 15-20 darba dienas (Japāna, Singapūra, Dienvidkoreja, Malaizija) 2. 15-35 darba dienu laikā (West Euro, Austrumu Eiro, Okeānija, Mid-East, North America) 3. 35-45 darba dienu laikā (dienvidamerika, Āfrika, Dienvidamerika, Āfrika) 4. 35-60 darba dienu laikā (Krievija)

Atgriezties & Kompensācijas 1. Visi mūsu produkti ir izgatavoti ar lielajiem ražotājiem, profesionāliem QC Komandas testa produkts. 2. Ja produkti nav pati kā apraksts vai bojātas tranzītā, mēs nosūtīt vai atmaksāt naudu, lai jūs. (Lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā un fotografēšana 3.Kāda iemesla dēļ jūs neesat apmierināts ar posteņiem, mēs pieņemam atgriešanas un apmaiņas 7 dienu laikā pēc tam, kad esat saņēmis savu posteni un, iespējams, būs jāmaksā par kuģniecības izmaksas.

Atsauksmes 1. Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Mēs sirsnīgi aicinām jūs atstāt 5 zvaigznēm atsauksmes par mums. 2. Ja jūs neesat apmierināti ar produktu vai pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mums, nevis atstāt negatīvas atsauksmes vai atverot strīdu.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai apmierinātu tevi.

Tagi: pvc galdauts, alvas pvc caurspīdīga, vāks tabl, galdauts, auduma pvc tabula, galdauts ūdensizturīgs, galda galdauts, pvc pvc coted, grupa netflix, kleita pvc

Modeļa Numurs MIGLAINA - pvc galdauts
Biezums 2mm
krāsa Caurspīdīga, Ziedu, Matēta
raksts IESPIESTS
Materiāls PVC
Iezīme Oilproof,Ūdensizturīgs
Modelis Tips Cietie
Forma Taisnstūra
Zīmola Nosaukums smilekarawa
Izmērs 60x60cm, 60x120cm, 70x70cm, 70x110cm, etc.
Technics Neausta
Stils Mūsdienu
Citi Nosaukums PVC Galda plēves, Mīksta stikla
Piemērots Pusdienu galds, Kafijas galdiņš, Datora galds, Bārs galda
Izmantošana Mājas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti