Jaunu Bērnu Cancan Bumbu Kleita Meitenēm Kleitas krinolīns slīdēšanas mariage 3 stīpām, kāzu aksesuāru underskirt apakšsvārki Bērniem Lielums 2-14

w122445

€7.67

-2.04

€9.71

-21 %

Jauns produkts

Garums: izmērs 2T-4T(45cm) ,size5-size7(55mm),size8-size10(65cm),size11-14(75cm)

Paziņojums:3 Stīpām ir uzvalks, lai size5 izmērs 14;par size2T izmēra 4T,tie ir 2 stīpām.

Postenis Apraksts

1.Saraksts ir par aprakstītā objekta nosaukums tikai, neskaitot citas lietas.Tas ir ieteicams, lai visi kopā piederumi, kas palīdz saglabāt kuģniecības maksa.Turklāt, piederumi būs bezmaksas paātrināta piegāde, ja pasūtīts kopā ar kleitas.

2.KRĀSA:Krāsu attēlojums var atšķirties atkarībā no monitoriem.Ir arī nelielas hromatiskās aberācijas, ko izraisa fotokameras starp krāsu fotogrāfijas un nekustamā objektu krāsa.Krāsas ir pakļauti faktisko vienumus, kas jums ir.

3.PIEGĀDES LAIKS:Ne visas mūsu preces ir noliktavā.Lūdzu, pārbaudiet paredzamo piegādes laiku, par katru eBay preci lapā, ja pasūtījuma.Ja jums ir nepieciešams, kleitas vai citus priekšmetus, steidzami, lūdzu, sazinieties ar mums palīdzēt pirms pasūtījuma.

Atsauksmes

Tagi: lācis ziedu, alvas kleitas, cancan par kleitu, kleita trešdiena:, kleita quinceanera, āfrikas dashiki maxi kleita, fāzēm bumbu kleita kāzu kleitas, meitenes augsta zema ziedu kleita, cancan, sieviešu drēbes

Modeļa Numurs 190117012
Piedurknes Garums(cm) Bez piedurknēm
Izgriezums O-Veida Kakla
Kleitas Garums Potītes Garuma
Piedurknes Stils Regulāri
Siluets Bumbu Kleita
Vienuma Tips Puķu Meitene Kleitas
Zīmola Nosaukums SexeMara
Auduma Veids Tills
Faktisko Attēlu
Apdare Mežģīnes

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti