Glueless #613 Blondīne Pilna Mežģīnes Cilvēka Matu Parūkas Peru Remy Taisni Mežģīnes priekšpusē Parūka Ar Bērnu Matu Iepriekš Noplūkti Pilna mežģīnes parūka

w122292

€118.09

-118.08

€236.17

-49 %

Jauns produkts

Glueless #613 Blondīne Pilna Mežģīnes Cilvēka Matu Parūkas Peru Remy Taisni Mežģīnes priekšpusē Parūka Ar Bērnu Matu Iepriekš Noplūkti Pilna mežģīnes parūka

1. Kā ķemme parūka?

W vistu jūs vēlaties, lai ķemme jūsu parūka,lūdzu, ķemmēt maigi ar pirkstiem,

A ctually tas doesn ' t ir nepieciešams, ķemmētas ikdienas,tikai glabāt to bez maksas.

2. Kā saglabāt formu?

W vistu jums mājās no darba vai skolas,jums bija labāk veikt savu parūku nost,un nodot to uz jūsu parūka-stends.Kas palīdzēs uzturēt savu formu,un varēs izvairīties saņemt haoss, kad jūs gulēt.

3. Kā mazgāt parūka?

A fter mazgāšanas jūsu parūka,NAV sakrata to dvieli,kas padarīs matus whold haoss.vienkārši ļaujiet tam nožūt uz jūsu parūka-stends.Arī nav stils jūsu parūka, bet tas ' s slapjš.

4. Kā uz sausa parūka?

A fter mazgāšanas jūsu parūka,NAV kārtīgi to izgrieziet to,jūs varat vienkārši ļaujiet tam nožūt uz jums, parūku stāvēt.Ja jūs kārtīgi to izgrieziet to,kas padara matus viegli iegūt tangled un haoss .

5. Kā izvēlēties kondicionieri?

T o mazgāt parūka ar,it ' s vislabāk izvēlēties kondicionieri ,šampūns ir grūti, lai matu tekstūru.kas padarīs matus touch ļoti grūti,bet kondicionieris, tiks padara matus mīkstus un mirdzošus.

6. Cik bieži to aprūpi parūka?

Jūs varat stāvoklī jūsu matus ik pēc pāris nedēļām, vai arī tā, lai saglabātu to spīdīgu un mīkstu.Pārliecinieties, ka jums nav darīt, ka ik dienas, un pārliecinieties, lai izskalotu to visu, vai tas varētu novest pie build-up jūsu parūka.Tikai mazgāt parūka pēc tam, kad valkā to, kas ir 25 reizes.Ja jūs tā darāt katru dienu vai pat nedēļas, tas var novest pie jūsu parūka izskatās mazāk reāls un kas ne.

Tagi: matu cilvēka parūka, 30 collu cilvēka matu parūka, 613 parūka, beeos blondīne cilvēka matu parūka, parūka, pilna mežģīnes parūka cilvēka matu viduslīnijai, pirms noplūkti balināts mezgli parūkas zila, blondīne pilna mežģīnes parūka cilvēka matu vergorren, 1 taisni mežģīnes priekšpusē parūka, 613 mežģīnes parūka

Izgatavots Metode Puse Mašīna & Pusē Roku Sasaistīto
Mežģīnes Parūka Tips Pilna Mežģīnes Parūkas
Vienumi, Iepakojumā Tikai 1 Gab.
Piemērots Mirst, Krāsas Visas Krāsas
Tekstūra Taisni
Pamata Materiāls Šveices Mežģīnes
Krāsu Mežģīnes Caurspīdīga
Materiāls Pakāpe Remy Mati
Parūkas Garums ilgi
Klp Izmēra Vidējais Lielums
Vienuma Tips parūka
Cilvēka Matu Tips Brazīlijas Matu
Var Permed
Zīmola Nosaukums Fabeauty
Materiāls Cilvēku Matiem

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti